@Newsy_i_niuanse długość liny za krótka bądź za długa, nie znam się Pierrepoint by się tak nie pomylił, on był katem z dziadka jeszcze. Wzrost, waga, długość liny- to ma znaczenie ale wzoru Ci nie podam
@Newsy_i_niuanse: Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w internecie taką fajną Brytyjską broszurkę z czasów kolonialnych w Afryce, gdzie wszystko jest dobrze wyjaśnione, opisane jak zbudować szubienicę i nawet wzór na długość liny podają ( ͡º͜ʖ͡º)
@NapoleonV: Średnio mi się chce w to wierzyć. Prędzej uwierzę w to, że to wszystko było zrobione celowo. Nastroje tam były takie, że że czysta, konkretna i szybka śmierć była dla tych śmieci wręcz jak nagroda, śmiechem z cierpień ich ofiar.
#pracbaza #polska #praca #zalesie Moja rodzicielka wiedząc, że szukam pracy postanowiła dać mi świetną radę. W zeszłym tygodniu: Idź do policji! Mówię: nie, nie nadaję się na to. Wiem to. Ojciec w tle: TO DO CZEGO SIĘ NADAJESZ.
#niekazdybohaternosipeleryne
źródło: temp_file8856046456303539173
Pobierzźródło: temp_file9217714539774800982
PobierzPierrepoint by się tak nie pomylił, on był katem z dziadka jeszcze. Wzrost, waga, długość liny- to ma znaczenie ale wzoru Ci nie podam
@Newsy_i_niuanse: jak skoczysz z 2 metrów to cię może zaboli noga a może nie, jak skoczysz z 5 to się połamiesz :)