Wpis z mikrobloga

To była insynuacja xD

Przecież tu są same insynuacje, domysły i teorie spiskowe na zasadzie "Przypadek? Nie sądzę". Ten typ to jest jakiś ultra schizofrenik, on z tego programu powinien pojechać na oddział do Tworek.

#kanalzero
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ten_tego: chłop odkrył że fundacja służy też do zaspokojenia własnych potrzeb i zarządzając takim kapitałem przy okazji się z niego korzysta i myśli że to jakaś wielka tajemnica. Stano i Mazurek pewnie znają lepsze triki na optymalizację
  • Odpowiedz
@Ten_tego: myślę że coś mu tam świta, ale nie ma ani wiedzy ani narzędzi by to wyjaśnić. Tematy finansowe w sądach to w ogóle ciężki temat i jeśli ktoś nie ma wystarczającej wiedzy to nie będzie w stanie tego wyjaśnic w przekonujący sposób publicznie. On nie ma do tego żadnych kompetencji i tyle. To brzmi jak bełkot
  • Odpowiedz
@Ten_tego Chłop jest pod ciągłym ostrzałem, jest chaotyczny i nerwowy, ale to co mówi jest prawdą. Tak cała rodzina Owsiaka żyje z puchy, tak stworzyli cały mechanizm wyciągania kasy ze spółek spółeczek, tak ta ściepa nie ma sensu bo łożymy na prywatną fundację masę forsy z budżetu.
  • Odpowiedz
@Ten_tego: dokładnie. Bierze się za tematy których do końca nie rozumie. Bywa tak że biegły w sądzie nie potrafi wyjaśnić w przekonujący sposób działania karuzeli VAT, a tu chłop bez szkoły próbuje podważać rozliczenia fundacji
  • Odpowiedz