Aktywne Wpisy

Beeercik +68

źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
moze nie zdajecie sobie sprawy z tego ale mam pytanie
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak coś czytacie np ten wpis to macie lektora w glowie ktory wam to musi w myslach przeczytac na glos? czy czytacie bezglosnie, bezlektorowo? ja jestem z grupy tych ktorym „ktos” (ja) czyta tekst w glowie i kiedys dowiedzialem sie, zaskakujaco, ze w c--j osob tak nie ma xD
#ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
jak czytasz mordo
- lektor, slysze swoj glos w glowie jak czytam 66.1% (41)
- nie mam lektora 33.9% (21)
źródło: Screenshot (6)
Pobierzmoże się też wycofać z kandydatury i wtedy będzie znowu "kompromitacja" jego krytyków jak zacznie się robić za głośno. stan przyjął wygodną pozycję która może być i ofensywna i defensywna w zależności od
@giga_jablecznik: Giertych też lewak? Xd
@musztym: nie wiem czy lewak, ale na pewno nie prawicowiec.
@tubkas12: wiesz, teoretycznie możnaby się zastanowić dlaczego giertych najpierw był pro-pisowski, potem wszedł z nimi w koalicje, potem r-------i mu partie i potem został anty-pisem. Masz pomysły skąd to się wzieło?
@tubkas12: a to ciekawe. Ostatnio pis miał wszystko i nie wydaje mi się, żeby był z pisem, wręcz przeciwnie