Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +287
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +4

c--j im w dupe
A no jooo, trzeba racjonalnie podchodzić.
Najgorzej jak się na szefa ktoś wkurzy, rzuca wypowiedzeniem a potem nie może znaleźć pracy przez pół roku xD
Ja byłam pewna, że znajdę pracę, dlatego złożyłam wypowiedzenie i to ze skróconym terminem, a potem szukałam pracy pół roku, bo początki covida były ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Prawda jest taka, że jak na 1 stanowisko jest 100 osób to nic dziwnego, że takie głupoty mogą być dobrym wyróżnikiem xD
Ja teraz raczej też nie piszę, chociaż na razie pracy nie szukam. Ale zawsze dodawałam personalizowaną (kilka zdań) wiadomość przy składaniu CV.
Tak
u mnie wręcz walczyli żebym został, a że byłem fair i normalnie przychodziłem do pracy to się ucieszyli że wycofałem :D