Aktywne Wpisy

yourgrandma +131
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz
Mochizuki +182
Ja wiem, że narzekanie na Polskę od lat jest w modzie. Dziennikarze uwielbiają podchodzić do Julek na ulicy licząc na to, że trafi się jakaś ojkofobka i wymieni 100 powodów, dla których warto nienawidzić swojego kraju.
Ale ja tam się cieszę, że wylosowało mi się urodzenie w tym kraju. Na świecie jest zaledwie kilkanaście państw, w których może żyłoby mi się lepiej. Biorąc pod uwagę naszą historię to jest naprawdę niezły wynik.
Ale ja tam się cieszę, że wylosowało mi się urodzenie w tym kraju. Na świecie jest zaledwie kilkanaście państw, w których może żyłoby mi się lepiej. Biorąc pod uwagę naszą historię to jest naprawdę niezły wynik.
źródło: temp_file6785286464035576164
Pobierz

"Ponadczasowe dziedzictwo" najwyraźniej zasługuje na więcej niż koncert w kraju skąd się wywodzi...
Jarałem się na to wydarzenie i kupno biletu ale teraz poważnie zastanawiam się czy to zrobić skoro organizatorzy uznali, że Polska nie jest odpowiednim miejscem dla pierwszej trasy koncertowej. Także Ty sobie polaczku poczekaj bo najpierw musi obejrzeć pan Niemiec, Francuz lub Brytyjczyk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wiedzmin #koncert
źródło: 1
Pobierz