Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@murdoc: nie, nie jest za chuda, ale ziomek, nie masz ani jej wagi, ani jej wzrostu żeby mówić o CZYMKOLWIEK a co dopiero otyłości II stopnia. właśnie wg TWOICH standardów jest to otyłość II stopnia.
To ze ja mam inny gust niż Ty to jest fakt, nie opinia, a to ze ty twierdzisz ze to otyłość drugiego stopnia to właśnie jest głupi wysryw. Czaje ze lubisz chude laski, ale ogarnij
  • Odpowiedz
@Fiodooor: no i co się nie zgadza? to że się wygięła i wyretuszowała, żeby ci dygnął?

poza tym, ziomek, mam prośbę, nie taguj mnie w fotkach z k--------i, jeśli o to nie proszę xD ok?
  • Odpowiedz
@murdoc

@Fiodooor: ja wiem, że wg waszych standardów, to pewnie nadal jest "za chuda", ale medycyna twierdzi inaczej

To pokaż przykładowe zdrowe kobiecie sylwetki według medycyny. Na wykopie jak kobieta ma ponad 40kg niezależnie od wzrostu to grubaska a jak ma nie daj Boże 180cm to też nie kobieta
  • Odpowiedz
  • 0
@murdoc otyłość 2 stopnia to ponad 90kg przy 1.65, ona nie jest nigdzie w pobliżu takiej wagi. Popatrz sobie w internecie jak wyglądają kobiety przez danym wzroście/wadze jak nie wiesz.
  • Odpowiedz