Aktywne Wpisy
Kaspii +32
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

InnyWymiar90 +48
źródło: temp_file3155111858310176065
Pobierz

się pobudziłem aż niepotrzebnie bo jesteśmy zgubieni odkąd ludzie biorą kredyty na większą konsumpcję i pozbawiają się podstaw jak spokoik i płynność finansowa tylko po to żeby cyferka była większa
@vieniasn: podzielam tą opinię, wszystko się zmienia, ale tak naprawdę to nic się nie zmienia
@EugeniaEdytowany: a gdzie ja napisałem coś takiego? XDDDD
@EugeniaEdytowany: nie, nie każdy żyje tak jak chce, żyjemy w społeczeństwie i możemy się poruszać tylko w ramach tego społeczeństwa, a nie według tego co sami chcemy, ja bym chciał na przykład mieć ciszę i spokój, ale po tym jak w Polsce wprowadzono obowiązek posiadania psa z problemami behawioralnymi jest to niemożliwe