Aktywne Wpisy

LukaszTV +164

AcyX +226
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie
się pobudziłem aż niepotrzebnie bo jesteśmy zgubieni odkąd ludzie biorą kredyty na większą konsumpcję i pozbawiają się podstaw jak spokoik i płynność finansowa tylko po to żeby cyferka była większa
@vieniasn: podzielam tą opinię, wszystko się zmienia, ale tak naprawdę to nic się nie zmienia
@EugeniaEdytowany: a gdzie ja napisałem coś takiego? XDDDD
@EugeniaEdytowany: nie, nie każdy żyje tak jak chce, żyjemy w społeczeństwie i możemy się poruszać tylko w ramach tego społeczeństwa, a nie według tego co sami chcemy, ja bym chciał na przykład mieć ciszę i spokój, ale po tym jak w Polsce wprowadzono obowiązek posiadania psa z problemami behawioralnymi jest to niemożliwe