@ManletSlayer: @Itkovian ale akurat w tym przypadku to ma trochę racji. Polacy są jednym z narodów najbardziej słowiańskich a te geny podobnie jak kaukaskie są mocno powiązane z przedeczesnym łysieniem.
@Itkovian: ale co prawda to prawda że Polacy są brzydkimi facetami. W dodatku wielu ma zakola i bardzo słaby zarost na twarzy. Wystarczy porównać sobie kartoflaną mordę Polaka do przeciętnego obcokrajowca, niebo a ziemia. Może to kwestia tego że jesteśmy najbardziej neurotycznym narodem w Europie, a to zazwyczaj idzie w parze kartoflanymi brzydkimi pulchnymi polackimi naładowanymi estrogenem mordami.
@ManletSlayer: Hindusi w Polsce to w ogóle jakiś ewenement na skalę światową. P0lki widocznie tak gardzą p0lakami, że prędzej polecą na pogardzanego na całym świecie śmierdzącego pajeeta niż na Polaka, co jest mimo wszystko naprawdę dziwne. Zresztą mam podobny przypadek u siebie w rodzinie, gdzie moja daleka kuzynka poleciała na brzydkiego Pakola. A potem ten ją zostawił z dzieckiem i s--------ł do Anglii xD
@PolsartNews: to nie Polacy są źli, tylko Polki są dziwnymi kobietami, ale podobno w przypadku Ukrainek jest podobnie. Może to jakieś kompleksy, c--j wie.
@ManletSlayer: tak jak mówiłem Polacy z reguły są neurotycznymi zakompleksionymi przegrywami od urodzenia i to nie jest ich wina. Żadne terapie tutaj nie pomogą, bo neurotyczność to nie choroba, a biologicznie słaby układ nerwowy. A zazwyczaj neurotyczność idzie z nieatrakcyjnym, mało męskim kartoflanym wyglądem. Były badania na których wyszło że jesteśmy najbardziej neurotycznym narodem w Europie.
źródło: 1000005605
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zresztą mam podobny przypadek u siebie w rodzinie, gdzie moja daleka kuzynka poleciała na brzydkiego Pakola. A potem ten ją zostawił z dzieckiem i s--------ł do Anglii xD
Były badania na których wyszło że jesteśmy najbardziej neurotycznym narodem w Europie.