Wpis z mikrobloga

#gielda
@tom-ek12333 wrzuca bycze kreski i ostatnio wyszło na jego.
Oto mój obrazek z naszego smutnego indeksu "bluechipów".
Trend od lipca złamany i blisko do zmiany następstwa szczytów i dołków w oRGR. Niestety na ten moment popyt jeszcze nie zrobił wyłamania górą, dopiero nad 2331. Teoretyczny cel 2571.
DJ007 - #gielda 
@tom-ek12333 wrzuca bycze kreski i ostatnio wyszło na jego.
Oto mój ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@golomb13: Na ten moment na zero. Tak jak wcześniej pisałem- nie przypuszczałem, że rynek tak pociągnie w dół.
Chwilami byłem 40% na stracie i leciało dalej. Zakup w tamtym momencie to był mój błąd. Ustawiłem zlecenie zakupu 10% niżej już po korekcie i poszedłem zadowolony spać. A tu się odpaliło i poszło niżej.

Jest takie powiedzenie: "Rynki mogą pozostać nieracjonalne, dłużej niż możemy pozostać wypłacalni".

Z racji, że podjąłem takie
tom-ek12333 - @golomb13: Na ten moment na zero. Tak jak wcześniej pisałem- nie przypu...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@golomb13: Fundamentalnie w spółce nic się nie zmieniło na gorsze a nawet się polepszyło w trakcie tego spadku. Tylko rynek zupełnie źle to odczytał. Spadek wydobycia w 2025 wynikał z opóźnień w dostaw sprzętu, decyzja o rezygnacji dyrektora i zarządu też wywołała panikę. Z racji, że znam tą spółkę to mi się ułożyły puzzle.
Wydobycie zostało ogarnięte, dyrektor Wayne odchodzi do roli ogarniacza technicznego, do firmy przychodzi dyrektor techniczny z
  • Odpowiedz