Wpis z mikrobloga

@Zoriuszka wejść do sklepu możesz z psem pod warunkiem że znajduje się on w transporterze. Nie miej pretensji do sklepu bo takie są zasady z sanepidu. Jeśli ktoś by tak nie daj Boże nakręcił że łazisz z psem po sklepie i p------l do sanepidu to jak myślisz kto zapłaci karę finansową, Ty i twój pies czy właściciel bo nie dopilnował przepisów BHP i sanepidu?

Osobiście mam w dupie czy chodzi z
  • Odpowiedz
@Adicts: mój pies jest czystszy niż połowa ludzi i na pewno bardziej higieniczny od żula który odwiedza żabkę niesie swój smród po alejkach.
  • Odpowiedz
@MrBarman Właśnie rzecz w tym, że prawo nie zakazuje wpuszczania zwierząt do sklepów i to nawet spożywczych.
Co uważam, że powinno już dawno być zmienione bo te zjeby potrafią nawet z psem do restauracji wejść.
  • Odpowiedz
  • 57
@czotoco tak se wmawaj, miałem psa i wiem jak to wygląda. Rozumiem że jak liże sobie jaja to potem myjesz mu zęby zanim dasz sobie oblizać twarz ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adicts: nie jestem psiarzem, ale jeżdżąc komunikacją miejską jestem przekonany, że psy są dużo czystsze niż nie jeden klient tego sklepu.
  • Odpowiedz
@bialy100k: Wystarczy zapytać w drzwiach sprzedawcy/ochroniarza. Zdarza mi się wejść będąc na spacerze do Awiteksu po chleb, ale wiem, że mogę, bo pytałem. W Żabkach też z reguły nie mają nic przeciwko. Jak sobie nie życzą czyli wszystkie Biedronki, Lidle czy Action albo Pepco to należy to uszanować.
  • Odpowiedz
  • 21
@bialy100k Ale kisne z tych kommetarzy o złych psach.

Tymczasem w rzeczywistości, do większości małych sklepów można wejść z psem. Biedne wykopki wiecznie sfrustrowani i prześladowani, nawet przez psy xDDD
  • Odpowiedz