Wpis z mikrobloga

@alfonsgajowy: na jednym z dzisiejszych gniotów zieloneko eko cw....a ostro pocisna Meksykana , wrecz mu naublizał , zwyzywal i drwil z niego , nie ogladalem jeszcze gniota meksyka ale powinien tez powiedziec o ekoparówie ostrzej i nie pozwalac sobie zeby jakis lysy stulej pozwalal na takie pojechanki. Slabo oj slabo z tym jareczkiem menelksykiem
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: 1. jareczek to łajza, mógł się jedynie konfrontować z barbarą.
2. tuż po powrocie zielonego do uniwersum po x latach nieobecności, a pod koniec ery meksykańskiej, bobolski watażka szpiegował ekokreta w jakiejś galerii jak z kononoem poszedł jakiś telefon wymienić. jakoś 2021 r. albo prędzej 2020.
3. ekosocjopata jest jednak mądrzejszy niż stary alkus
4. przypominam że schyłkowy menel swoimi Q&A z Kononem niszczyl jego potencjał wówczas jeszcze niemały
  • Odpowiedz
@jarekandrzejewskizawszenapropsie: Tylko że w tamtym czasie nikt nie przewidywał że sławek okaże się tym kim jest dzisiaj. Natomiast doskonale pamiętam okres trzeźwego i nudnego jak flaki z olejem meksikano, który prosił na swoich lajwach o zadawanie pytań kononowi, bo sam nic na trzeźwo nie umiał wymyślić kreatywnego z kononem. Nagrywał dosłownie to samo co aron, a potem na łikendzik do suwałk i nikt przez weekend nie wiedział co się z
  • Odpowiedz
@SiennaWest ja wiem ze meksyk jest łajzą ale jesli chodzi o eko cw...la to zauwaz ze on bardzo czesto ubliza wielu osobom,atakuje rodziny i dzieci w swoich nagraniach. Za duzo sobie pozwala , szkaluje hejt podczas gdy sam go stosuje , wyzwiska konkretne. Nie zdziwie sie jak kiedys ktos serio go uszkodzi jak urek szympansa z kleosina i nawet policja go nie obroni jak zapozna sie z ublizeniami eko serdla na
  • Odpowiedz
h. Za duzo sobie pozwala , szkaluje hejt podczas gdy sam go stosuje , wyzwiska konkretne. Nie zdziwie sie jak kiedys ktos serio go uszkodzi jak urek szympansa z kleosina i nawet policja go nie obroni jak zapozna sie z ublizeniami eko serdla na ludzi. Ja wiem ze to show jak obrzucaja sie gnojem ale zielony czesto przegina

@Eldefekatorre: a nie no to oczywiste, ze typ jest skrajnie zaburzony. jeszcze
  • Odpowiedz