Wpis z mikrobloga

@splinter96: oj miałem taką jedną profesorke (nie tytularną) z kozą w dupie i menopauzą, raz myślałem że mnie zaj3bie jak zwróciłem się do niej na ćwiczeniach "Pani doktor" (zajęcia w szpitalu na oddziale)
  • Odpowiedz
@splinter96: dorobek magnificencji z tzw polskiej nauki: 1) przemyt ludzi metodą na zimbabwianskiego studenta WSRH w Radomiu 2) transmutacja doktora w doktora habilitowanego podczas jednej wycieczki na Słowację 3) największy w Europie diploma mill w postaci collegium humanum 4) wyciąganie szmalu na "pakistańskiego doktoranta" 5) Nowy lexus za państwowe xd
  • Odpowiedz
@splinter96: Ale combo xD

Gdyby to był jakiś profesor fizyki albo medycyny, ale to jakiś śmietnik który może drukować losowe bzdury, a w środowisku filozoficznym to i tak przejdzie, prof. Dragan świetnie podsumowuje takich nieudaczników.

Adam Wodeham

Filozof, współzałożyciel Uniwersytetu Hermeneutyki Kaczyzmu, dumny >przedstawiciel Cywilizacji Polskiej. Za dnia metafizyk, pod osłoną nocy badacz >kaczyzmu.
  • Odpowiedz
mnie zawsze śmieszyło jak ty się musisz nagimnastykować zwrotami grzecznościowymi a oni odpisują "ok, pzdr"

@Adolf_Dolas: albo można było mieć w------e i do każdego pisać "dzień dobry". Też działało i nikt nie robił nigdy o to żadnych problemów ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@bonus: to jest po prostu twitterowy troll który tam generuje swoje wysrywy jeszcze od czasów przedmuskowych. dziwne, że jeszcze nie kupił sobie niebieskiego znaczka.
  • Odpowiedz