Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz
oficjalniemartwa +13
Znalazłam 70zł na ulicy, ale jakoś mi szkoda człowieka, który je zgubił i smutno mi.

Kiedyś coś pobierałem z YouTuba i nieświadomie pobrałem wirusa, na szczęście poza dostępem do e-maila ta osoba nie dostała się do żadnego z moich kont bankowych i niczego innego. Wgrałem system na nowo z pendrive, pozmieniałem e-maile, hasła na inne, włączyłem 2fa i jest spokój chyba. Natomiast czy ta osoba może w jakiś dziwny sposób z komputera dostać się do mojego telefonu z androidem z jakimś zdalnym sterowaniem i np wypłacić kasę mi z konta tworząc sobie jakieś powiadomienie z smsem w windowsie albo co gorsza z samym telefonem się połączyć? Telefonu nigdy nie zainfekowałem. Jeszcze przez pół roku od sformatowania pcta dostawałem na starego e-maila scam e-maile, oczywiście pokasowałem. Proszę o poradę czy jeszcze należałoby coś zrobić.
#pytanie #windows #windows11 #informatyka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Wracając do tematu - wątpię, żeby telefon oberwał w taki sposób.