Wpis z mikrobloga

#warframe dlaczego w warframe standing ma limit dizenny który jest potrzebny do levelowania jak i do kupowania rzeczy, nie lepiej jakby on służył tylko do wyciągania rzeczy ze sklepiku a dałoby radę zlevelować 5lvl w jeden dzień> co by to zmieniło w balansie?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@levzor: w sumie mądre lecz denerwujące i to by nic nie zmieniło gdyby dało się wbić 5lvl za jednym zamachem jak standing na kupienie bylby limitowany
  • Odpowiedz
@Dejwor: Jak zwiększasz mastery rank to za za każdą rangę automatycznie zwiększ ci się daily standing cap. Daily Standing Cap = 16,000 + (Mastery Rank × 500)
  • Odpowiedz
  • 0
@reveil: ja majac 9mr to mi prawie nic nie daje, jedyne mocne roznice to sa na 34lvl bo wtedy masz az 17k czyli prawie jeden mod mozesz kupic gratis lub jakas glupote
  • Odpowiedz
@Dejwor by ludzie się nie wypalili. Jakiś czas temu zrobili możliwość zdobywania arcane w wydarzeniu i ludzie grali tyle że mieli dość gry.

Jak wyszedł nowy syndykat hex to się nawet cieszyłem z limitu bo inaczej pewnie bym grał pół nocy xD
  • Odpowiedz
  • 0
@KakaowyTaboret: akurat jestem w stanie ich zrozumieć bo jak jest jakiś event to trzeba z niego korzystać, to jakby nic kupić wszystkich modów u baro to nie chce sie komuś ogarniać blueprintów, jest to trzeba :D
  • Odpowiedz
@Dejwor:
Niektore syndykaty mozna nafarmic na zapas - Deimos normalnie robiac bounty czy inne aktywnosci, Fortuna i Cetus lowiac ryby i kopiac rudę. Trzeba sie tylko codziennie zalogowac i oddac pod limit. Zariman chyba tez dziala jako turn in.
  • Odpowiedz