Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

bo obsługują w istocie prostopadłe komórki x, y a nie inne
#pytanie
#komputery
źródło: image
PobierzJeśli o zrobieniu tego w excelu to dobry temat na jakiś ogólnoświatowy konkurs VBA z nagrodą 30k$
Jakby co to można to próbować dystrybuować położeniem - takie se -
ale w czym problem żeby w ogóle takie arkusz kalkulacyjny powstał?
to jakiś absurd że nie ma komórek w kształcie romba, do obrazu w sumie dla oczu na zasadzie "/---/---/" widzenia 3d, ale w matrycy
źródło: Pre-Zettelkasten-example-from-De-arte-excerpendi-1024x550
Pobierzźródło: 900b91d24b5c61ee4ca5463ece3d0c26
Pobierzaczkolwiek widziałbym potencjał takich rozwiązań, zwłaszcza, że pakiet zwiera mnóstwo rzeczy, które służą o wiele mniejszym celom.
analiza notatek odręcznych, indeksowanie (nawet gdy ocr nie rozpozna tekstu) w formacie wycinków jpg
mapujesz na arkuszu, zapis wrzucasz do AI i masz odczytane (nawet niech będzie w płatnym) w 100 procentach z pewnością braku utraty danych
najwyżej zostanie jako jpg, z możliwościa wyszukiwania, jesteś 10 lat
źródło: image
Pobierz