Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Zawsze miał trudności z kobietami, ale były okresy, w których zakochiwał się lub zauroczał jakąś kobietą i wówczas pisał o nich błyskotliwe, pozytywne rzeczy. Jednak gdy sprawy ostatecznie się psuły, miał tendencję do umniejszania ich intelektu.
Wybieraj sobie ile chcesz z ideologii, ktora Ci pasuje pod Twoje własne status quo i przekonuj samego siebie, że to kwestia wyboru władzy w życiu i ubieraj to w
Nietzsche końcowo skończył w psychiatryku. Nie stawiałbym go za wzór osoby do naśladowania. Cenie sobie jednak jego filozofie. Mało który jednak filozof żyje zgodnie z własnymi ideałami. Co więcej i tak musiałem się powołać na Evolę w kwestii