Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Grudziecki - no znów gorsza forma a rywal też nie był tip top. Szkoda legów
Kciuk - Był chwile fajnej gry, na plus wyrzucenie randomowych niemców i holendrów. Szkoda tylko że w ćwierćfinale nie powalczył.
Kanik - Trudna drabinka ale poradził sobie bardzo dobrze. Van Velzen, Gotthardt(zemsta za Wacławskiego), Hopp choć on się zesrał i Van Der Velde. Dopiero Tingstrom który później wygrał turniej zatrzymał Tytusa. W jego wypadku jest nadzieja.
Jeśli by wymieniać jakieś zaskoczenia in plus to : Robb, Dekker, Bissel, Jimmy Bristow, James Hughes.
A te zaskoczenia do d to : Graham Usher, Keegan Brown, Crabtree, McGuirk(przegrał z gościem który w kolejnym meczu zagrał 64 średnią. Ogór pełną gębą), Danny Jansen, Stoeckli, Ostlund, Krcmar.
Czekamy na jutro
Robb to nie jest raczej zaskoczenie, mówili już o nim jako jednym z faworytów do karty
do przegrywów dorzuciłbym van Trijpa i de Zwaana, a z UK Fan Leunga oraz Whitlocka
Co do przegrywow to tylko greaves może się łapać. Reszta albo już wcześniej nic nie grała albo jadą na nazwisku.