@Noicozezebowniema: Na szczęście ja już mam chatę ogarniętą razem z daily commissions (w tym kuchnie!) i teraz tylko sączę sobie herbatkę z miodem i cytryną przy komputerze, poniekąd grając jednocześnie w Wuthering Waves (ale nie bardzo mi sie chce grać).
Myślę że najszybciej to będzie po prostu wygooglować, gacha to typ gry natomiast te gry się różnią między sobą bardzo także najlepiej to wyszukaj wuthering waves bo w 3 zdaniach to i tak nikt tego nie opisze żebyś miał jakiś sensowny obraz, szczególnie jeśli nie miałeś z tym nigdy żadnej styczności.
@SarahC: byłem na tyle zajęty, że nie bardzo mogłem wtedy wygoogleować, stąd pytanie. hasło gacha wystarczy, wiem o co mniej więcej chodzi. raczysko straszne.
@SarahC: co to za gra, tak w trzech zdaniach?
Myślę że najszybciej to będzie po prostu wygooglować, gacha to typ gry natomiast te gry się różnią między sobą bardzo także najlepiej to wyszukaj wuthering waves bo w 3 zdaniach to i tak nikt tego nie opisze żebyś miał jakiś sensowny obraz, szczególnie jeśli nie miałeś z tym nigdy żadnej styczności.
https://wutheringwaves.kurogames.com/en/
źródło: temp_file7532208717166494384
Pobierz