@luxkms78: Odkąd sobie to kupiłem, to mój tani i badziewny piecyk poszedł do piwnicy. Podłączam sobie tego pluga, a do niego słuchawki, albo głośniki komputerowe ;).
Masz wbudowany multiefekt, edytor brzmień (jak dla mnie rozbudowany, ale ja się nie znam), do tego jest aplikacja na smartfona do sterowania tym (łączy się przez BT). Z poziomu aplikacji programujesz sobie brzmienia, potem do samego grania już aplikacja nie jest potrzebna (guzikiem na urządzeniu
@luxkms78: Ja kupiłem i potwierdzam jest świetne (w moim przypadku do nauki gry). Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej, bo sam bym nie kupował pieca.
@RandomowyMirek Nawet fajne powiem szczerze. Trochę denerwuje mnie tylko podpinanie do tego słuchawek na kablu choć do piecyka też czasami podpinałem. Myślałem że da się to też jakoś spiąć z laptopem lub tel. tak aby bezprzewodowo mieć dźwięk na tym laptopie lub telefonie ale pomimo tego że aplikacja mi działa i łączy się z tym poprawnie to bezprzewodowo albo nie udało mi się tego zrobić albo nie jest to możliwe. Choć
#rocksmith #rocksmith2014 #gitara #gitaraelektryczna
@AtlantyQ:
Próbowałem, ale takie rozwiązanie jest niewygodne i jakieś takie meh...
Ostatnio sobie kupiłem
@RandomowyMirek: Serio sprawdza się to? Zaciekawiłeś mnie. Może też bym se kupił...
Odkąd sobie to kupiłem, to mój tani i badziewny piecyk poszedł do piwnicy. Podłączam sobie tego pluga, a do niego słuchawki, albo głośniki komputerowe ;).
Masz wbudowany multiefekt, edytor brzmień (jak dla mnie rozbudowany, ale ja się nie znam), do tego jest aplikacja na smartfona do sterowania tym (łączy się przez BT). Z poziomu aplikacji programujesz sobie brzmienia, potem do samego grania już aplikacja nie jest potrzebna (guzikiem na urządzeniu
I jak wrażenia?