Wpis z mikrobloga

Jak jesteś stara to wiadomo, że będziesz nadupcać na atrakcyjnych gości z powodu frustracji.

@hot_topic: Aaaa, ok. Nie wiedziałam, że gust i brak pociągu do ludzi w zbyt obcisłych ubraniach to frustracja ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@hot_topic: Bladoróżowy, nieowłosiony dekolt z bliznami po trądziku. Biceps równej szerokości z nadgarstkiem. Brak komfortu w spodniach innych niż dresy. U mnie to to chyba.
  • Odpowiedz
Taki uczestnik Love Island. Jasne, że są amatorki takiej nachalnej, wulgarnej „urody”, ale na pewno nie jest to większość kobiet.

@kociooka: tak, większość woli chudych albo ulańców z zakolami i bladą skórą xD
  • Odpowiedz
@hot_topic jak widzę takiego typa to już mam w głowie, że to jakiś Oskarek typu gdzie to on nie był i czego nie robił. Mirabele wyżej dobrze podsumowały. Pewnie w jakiś kręgach będzie miał powodzenie (imprezowe Juleczki itp), ale nie jako materiał na poważny związek.
  • Odpowiedz
@hot_topic: jako jedyny przyznam ci rację w tym wątku :D wybrali jakieś niekorzystne zdjęcie gościa i leją z niego jaki to leluś. Jestem ciekaw jak wyglądają wyglądają komentujący i co noszą na codzień.

Jakby gość założył szersze spodnie i zapiął guzik więcej w koszuli to by nie było się do czego przyczepić.
  • Odpowiedz
Jakby gość założył szersze spodnie i zapiął guzik więcej w koszuli to by nie było się do czego przyczepić.

@hub_bub: właśnie.

Widziałeś o co pytała @WielkiNos na screenie w 1. poście? O ubieranie się w takim pedałowatym stylu.
  • Odpowiedz
@gorobei: ja się odnoszę do komentarzy pod postem @WielkiNos i tego co OP posta napisał - karuzeli hejtu na gościa przez jeden zły detal.

Ogólnie nie trawię takiego stylu ubioru - obcisłe spodnie i koszula rozpięta do pasa, ale tak jak OP napisał gość na pewno znajdzie sobie adoratorki. Autor zdjęcia natomiast wciąż jest lepiej ubrany niż większość wykopków, w znoszonych ciuchach z dyskontu, którzy cisną z niego bekę.
  • Odpowiedz
gdyby taki chłop założył #tinder to codziennie mógłby spółkować z inną dziewczyną

@hot_topic: Ale nie dzięki, a mimo tego, co nosi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taka stylówa a'la Mati Borek, no niedzisiejsza.
  • Odpowiedz