Wpis z mikrobloga

Siemieniec u #tetrycy TOP, zero kocopołów jak u Probierza czy arogancji jak u Feio. Mam nadzieję, że on albo Skorża kiedyś poprowadzą reprezentację. Chyba tylko to mogłoby przywrócić moją wiarę, że coś jeszcze z tego będzie.

#mecz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacas: Siemieniec jest na początku drogi trenerskiej i dopiero przed nim pierwsze kryzysy czy zwolnienia. W dodatku 32 lata na karku. Z tej pozycji łatwo trzymać luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jacas: Myślę, że NIE, bo Adrian Es został I trenerem Jagi z braku laku, utrzymał ich, przepracował okres, zdobył MP, odpadł z BODO i AJAX w pucharach, ale mecze do wygrania-wygrał, trzyma dalej rękę na sterze o powalczenie znowu o MP, bo Lech i Raków nie są aż tak mocne jak tabela pokazuję i to jest jego mega sukcesem. Trener na lata, a a nie do LATA. Tylko, że nikt
  • Odpowiedz
  • 2
@slawek887: nie no, tak jak @Sylwiusz89 pisze, utrzymanie Jagi dwa lata temu i mistrzostwo w zeszłym sezonie + wyjście suchą stopą z serii chyba 6 porażek w tym sezonie to jest imponujący wynik jak na tak młodego trenera. IMO osiągnięcia nawet większe niż Papszuna który w Rakowie miał w zasadzie nieograniczone możliwości, no i w pucharach jednak się dwa razy wyłożył w eliminacjach (co prawda z dużo mocniejszymi rywalami).
  • Odpowiedz
@jacas: Ja bym tu widział Fornalika 2.0 - fajny wynik przed byciem selekcjonerem, potem pogubienie się i klęska w reprezentacji, powrót do średniaków ekstraklasy i wykręcanie znowu fajnych wyników.

Może kiedyś, ale dzisiaj jakbym był Siemieńcem to bym się trzymał z dala od pomysłów wrzucenia do reprezentacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz