Aktywne Wpisy

Beeercik +65
źródło: temp_file3607000356565889521
Pobierz
Gran +20
Przechodziłem obok kebaba jak wpadli do niego z nieplanowaną wizytą panowie z ABW, granaty hukowe mnóstwo policji po cywilu z zakrytymi ryjami, w środku goście z długą bronią i syryjscy książęta na ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°) #policja #abw #kebab #przestepczosc
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wrzucam w opozycji do tych wszystkich wpisów "odbębnij 8h i zawijaj, nie staraj się a nawet tylko udawaj że pracujesz, januszex i tak ma cie w dupie"
Tymczasem są jeszcze rzetelne firmy które potrafią docenić pracownika za zaangażowanie a nie tylko potraktować jak cyferki w Excelu (。◕‿‿◕。)
#chwalesie #pracbaza
źródło: 20250107_100730
PobierzCiężko zajmować się czymś więcej, bo firma nie jest duża.
@picasssss1: dzięki, możesz kisnąć dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kayleigh1507: Może jest jedynym handlowcem to oznacza że jest dyrektorem pionu handlowego i odpowiada za wszystkich pracowników w swoim dziale (czyli siebie samego) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@picasssss1 Nom, obowiązki jak typowy człowiek orkiestra w małym januszeksie - zaopatrzeniowiec, marketing i handlowiec w jednym.
@CJzSanAndreas Nah, pracuję w dosyć małej firmie, także to mi nie grozi.
Oczywiście gratki, ale znam kilka takich przypadków awansów z dołu jak opisałem. Kolejna sprawa, jak już masz w CV stanowisko dyrektorskie to zawsze ogromny plus na przyszłość
@Papier_Toaletowy: to wszystko za 500 zł większą pensje niż magazynier?
@Papier_Toaletowy: typowe wykopowe pierdzielenie, żeby zniechęcić innych
Także sporo tego, ale skoro piszesz, że mała firma to pewnie szefostwo wie co robi i
@12lat25cm: Ja na przykład lubię być odpowiedzialny za coś ;d
Zwykle w korpo biorę projekty, za które jestem odpowiedzialny. W sensie jak coś się stanie to ja dostaje zjeby.
Już pomijając, że lepiej mi się pracuje to łatwiejsza ścieżka do awansów i podwyżek, ale też łatwa, żeby ich nie dostać jak się nie pomyśli xD