Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 4
@Midnight_Animal: No to Ci powiem że Aron ma pretensje (słuszne skądinad) do Zielpucha o iego zachowanie. Dobrze się zapowiada, tak że nawet normictwo tymi pytaniami pcha sytuację w dobrym kierunku xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WklensuySuchy: Z tego co wiem, on już od jakiegoś czasu Konona podgadywał, żeby zostać jego głównym redaktorem, chociaż trzeba zaznaczyć, że to chyba padło na lajcie, gdzie WSW podSUMowywał swoje spotkanie z Kononowiczem - każdy sam musi ocenić wiarygodność.
A tak osobiście to uważam że Zielpuch jest wbrew pozorom w miarę inteligentnym* krętaczem, więc i pewnie bierze pod uwagę zostanie głównym redaktorem, czy nawet ewentualne przejęcie Belwederu.

• Odpowiedz
@Zwanek Pewnie chciałby konona dla siebie, ale nawet jeśli knur byłby w dobrym stanie to on nie umiałby go zmonetyzować. Już w 2022 czy tam 2023 miał sporo materiałów nagranych z knurem które miały po 1000 wyświetleń i go woził po jakichś spotkaniach społeczno-politycznych
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Creyshi: Cóż. To że jest inteligentnym krętaczem nie znaczy że jest inteligentnym biznesmenem. On się nadaje do wyłudzania dotacji co najwyżej.

• Odpowiedz
@Zwanek Ogólnie wpuszczenie zielonego na szkolną i przyjęcie go do "mlecznej ecipy" było jedną z najgłupszych rzeczy jakie rudy zrobił. Bo teraz się o-----ł efekt motyla i zielony ma klucze do Belwederu, wyłączność na informacje o stanie zdrowia knura i sobie tam robi co chce. Pewnie nawet podgląd z kamer rudemu wyłączył, bo jak czytałem komentarze to ktoś zauważył że kamery są wyłączone XD pewnie jak knur przeżyje w względnie dobrym
  • Odpowiedz
@Creyshi: Wtedy była duża konkurencja wśród redaktorów pobocznych, dużo, afer, dużo się działo więc nawet z filmami z jego udziałem trudno mu było się wbić w algorytm a pewnie chciał się odróżnić i myślał, że stare polityczne tematy będą żreć. Dzisiaj jakby miał monopol tak ale już za późno.
  • Odpowiedz
@xpresstesis Takie sobie tłumaczenie, a prawda jest taka że normiki i inni widzowie mlecznego warchlaka chcą oglądać "śmieszne listy do ksieka" albo jak ten się w-----a i wykłóca. Zielony funduje zupełnie inny format z knurem, taki który by mogli oglądać co najwyżej staroszkolniaki i to na siłę, bo ekokret by w------ł zza kamery. Nie widzę tego żeby zielony robił "hehe śmieszne filmiki z knurem"
@Zwanek Dla mnie to on jest
  • Odpowiedz
@Zwanek: wtrancam się, przerywam. Po sdr rudy pisał na społeczności, że zielony jest ich przedstawicielem w sprawie media relations czy coś takiego xD
Także był taki moment kiedy ekoprzegryw w teorii należał do ekipy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bigticket: To to mi musiało umknąć. Swoją drogą, podziwiam odwagę Rudzielca, że potrafił się przyznać publicznie do Współpracy z Ekocwelem xD
  • Odpowiedz
@Bigticket: Dziwnym trafem pojawił się na Szkolnej jak ta się już zmonetyzowała i mogło skapnąć parę złotych. Krzyśka podobno zna od 20stu lat a gdzie był powiedzmy w latach 2012-2018 kiedy tam się naprawdę nie przelewało? POmagał czy hejtował? Wyjaśniał frajerów spod bramki?
  • Odpowiedz
*P------i cały czas, ale imo jest to poziom dostosowany do ludzi, na jakich zazwyczaj chce wpływać, a którym wystarczy pewność siebie, zagadanie przeciwnika i tanie chwyty erystyczne.

@Zwanek: zgadzam się z tym, tylko że takie rzeczy to wystarczą ludziom typu konon czy pies aron.... ewentualnie duawek... ludzie którzy mają oleju w głowie trochę więcej, po 3 minutach rozmowy będą wiedzieć, że zielony to pokraka, który się na niczym nie zna
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
zgadzam się z tym, tylko że takie rzeczy to wystarczą ludziom typu konon czy pies aron.... ewentualnie duawek... ludzie którzy mają oleju w głowie trochę więcej, po 3 minutach rozmowy będą wiedzieć, że zielony to pokraka, który się na niczym nie zna TAK NAPRAWDĘ..... XD

@WklensuySuchy: On nie jest nastawiony na rozmowę, tylko na przekonanie "publiki". I uwierz mi, że to jest poziom, który do większości ludzi trafia - w
  • Odpowiedz
no nie wiem, ja tam zielonego nie lubiłem od samego początku, bo wydawał mi się z niego "niespełniony" manipulator, czyli ktoś, kto mówi o czymś o czym nie ma pojęcia tak, jak by te pojęcie miał...
  • Odpowiedz