Aktywne Wpisy

Gran +375
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +271
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

A tak osobiście to uważam że Zielpuch jest wbrew pozorom w miarę inteligentnym* krętaczem, więc i pewnie bierze pod uwagę zostanie głównym redaktorem, czy nawet ewentualne przejęcie Belwederu.
@Zwanek Dla mnie to on jest
Także był taki moment kiedy ekoprzegryw w teorii należał do ekipy.
@Zwanek: zgadzam się z tym, tylko że takie rzeczy to wystarczą ludziom typu konon czy pies aron.... ewentualnie duawek... ludzie którzy mają oleju w głowie trochę więcej, po 3 minutach rozmowy będą wiedzieć, że zielony to pokraka, który się na niczym nie zna
@WklensuySuchy: On nie jest nastawiony na rozmowę, tylko na przekonanie "publiki". I uwierz mi, że to jest poziom, który do większości ludzi trafia - w