badreligion66
821
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
D00D00
@badreligion66: A ameby mówią że trzeba dać im szansę bo jeszcze nie rządzili. Chryste panie ale to by było dopiero.
889
Daronk
@badreligion66: Gruzowanie bekowicza to jak zabieranie dziecku lizaka.
673
o.....e
@gosvami poczytaj o wielkiej brytani, do tej pory nie ogarnęli wszystkiego.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Brexit
14
D00D00
@Dejvidek25: nie wiem, wiem że ja bym im kiblem na dworcu nie dał zarządzać
13
pozdroxxx666
@badreligion66: same plusy dla konfederacji. Jak będziemy w rosyjskiej strefie wpływów, po polexicie, to Berkowicz zostanie pewnie ministrem finansów.
11
Dejvidek25
A ameby mówią że trzeba dać im szansę bo jeszcze nie rządzili.

@D00D00: w ogóle co to jest za argument XD oni go na serio używają i myślą że jest mądry XDDDD
10
VZee
VZee
@Instynkt: Ale jako obywatela co mnie właściwie obchodzi, że korporacje mają gorzej z racji regulacji Unii Eurpejskiej? Dla Google i Facebooka nie jesteśmy klientami, tylko produktami.
5
KochanekAdmina
@badreligion66: skaczesz jak małpa tak jakby sam berkowicz osobiście pisał te ustawy a nie opłaceni prawnicy xD zresztą od tego jest senat żeby poprawiać takie małe wpadki. Za to agenci Berlina nawet nie chcieli pracować nad ustawą która defacto była ich pomysłem więc najlepiej zwalić na konfederację że Tusk znowu wyruchal swoich durnych wyborców xD
5
S.....y
S.....y
@badreligion66: pan @JakubWiech to fachowiec jest
3
jedrekpodhale
@badreligion66: mnie to bardziej martwi, że taki zakompleksiony kretyn Wiech jest uważany w Polsce za "eksperta".
3
markus666
@badreligion66: pięknie zmasakrowany mówiąc językiem kuców
1
atol
atol
@D00D00: nie chce mi się uczyć ruskiego który by wtedy był urzędowym językiem więc niech pisbisowcy spadają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
jedrekpodhale
@JeszczeZyje: śledzę go na X. Ten chory krasnal całymi godzinami wyszukuje swoje nazwisko po social mediach i sprawdza co ludzie o nim piszą i później wysyła im jakieś świstki prawne z groźbami procesowymi. Chory człowiek, w dodatku oderwany od rzeczywistości jeśli chodzi o branżę energetyczną.
1
bylem_zielonko
@badreligion66: konfederastia promuje się mówiąc o rynku i podatkach, a tymczasem mylą podatki, a dohtur nie wie nawet co to podatek vat, czego nie rozumiesz LEWAGUUUUU
1
Instynkt
Chaos prawny czyli bez urzędnika krowy przestaną mleko dawać, firmy produkować a ludzie wysrać się nawet nie będą mogli, do tego bez unijnej konstytucji internetu skończy się śmieszkowanie na wykopie bo wszystko musi zostać odpowiednio uregulowane
1
MC_Bono
@D00D00: bo trzeba im dać szanse tylko nie, lepiej głosować na PO, PIS i Lewicę :). Z jednego bagna w drugie, brawo...
1
MC_Bono
@D00D00 zasługują i oby doszli w końcu do władzy. Cały czas tylko obłuda i kłamstwo 🤥
1
o.....e
1
MeeMee
@badreligion66 Berkowicz to taki Korwin z downem
1
gosvami
@badreligion66: fajnie gdyby wytłumaczył na czym ten chaos prawny miałby polegać.
0