@Instynkt: Ale jako obywatela co mnie właściwie obchodzi, że korporacje mają gorzej z racji regulacji Unii Eurpejskiej? Dla Google i Facebooka nie jesteśmy klientami, tylko produktami.
@badreligion66: skaczesz jak małpa tak jakby sam berkowicz osobiście pisał te ustawy a nie opłaceni prawnicy xD zresztą od tego jest senat żeby poprawiać takie małe wpadki. Za to agenci Berlina nawet nie chcieli pracować nad ustawą która defacto była ich pomysłem więc najlepiej zwalić na konfederację że Tusk znowu wyruchal swoich durnych wyborców xD
@JeszczeZyje: śledzę go na X. Ten chory krasnal całymi godzinami wyszukuje swoje nazwisko po social mediach i sprawdza co ludzie o nim piszą i później wysyła im jakieś świstki prawne z groźbami procesowymi. Chory człowiek, w dodatku oderwany od rzeczywistości jeśli chodzi o branżę energetyczną.
@badreligion66: konfederastia promuje się mówiąc o rynku i podatkach, a tymczasem mylą podatki, a dohtur nie wie nawet co to podatek vat, czego nie rozumiesz LEWAGUUUUU
Chaos prawny czyli bez urzędnika krowy przestaną mleko dawać, firmy produkować a ludzie wysrać się nawet nie będą mogli, do tego bez unijnej konstytucji internetu skończy się śmieszkowanie na wykopie bo wszystko musi zostać odpowiednio uregulowane
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Brexit
@D00D00: w ogóle co to jest za argument XD oni go na serio używają i myślą że jest mądry XDDDD