Aktywne Wpisy

WilkMcQuey +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1-1-1-1 +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zacznę od tego, co od razu przykuło moją uwagę – maszyna na metalowe kulki! Nie będę ściemniał, kompletnie się tego nie spodziewałem, ale jak tylko zobaczyłem, od razu wiedziałem, że to będzie masa zabawy ze składaniem, szczególnie że lubię bawić się w takie rzeczy. Ciekawy pomysł i coś, czego nigdy bym się nie spodziewał w paczce świątecznej, więc ogromny plus za kreatywność!
Ozdoby świąteczne też zrobiły robotę – idealnie wpisują się w klimat świąt, więc od razu znalazły swoje miejsce na choince. Dzięki nim w moim domu zrobiło się jeszcze bardziej świątecznie i czuć tę wyjątkową atmosferę. Super, że pomyślałeś o takim akcencie, bo to zawsze dodaje magii świętom.
Koszula drwala – hit! Serio, wygląda tak dobrze, że mam wrażenie, jakby była szyta specjalnie na mnie. Ciepła, stylowa i w sam raz na zimowe wieczory. Do tego idealnie pasuje do mojego stylu, więc na pewno będzie noszona z dumą. Zawsze chciałem mieć taką koszulę, a teraz dzięki Tobie mam!
Przyprawy do nalewek – no tutaj to trafiłeś w sedno. Lubię eksperymentować z nalewkami i robić własne mikstury, więc takie dodatki na pewno się nie zmarnują. Już kombinuję, jakie nowe smaki mogę dzięki nim stworzyć. Cieszę się, że pomyślałeś o czymś praktycznym, co jednocześnie sprawia frajdę. Już nastawiłem pępkówkę na opijanie przyszłej pociechy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skarpety – wiadomo, klasyka świątecznych prezentów, ale jakże potrzebna i doceniana! Zawsze przydadzą się ciepłe, fajne skarpety, zwłaszcza zimą, kiedy każda para na wagę złota. I to jeszcze takie konkretne, porządne – na pewno posłużą mi dłużej niż sezon.
Słodycze – tu chyba nie trzeba się rozpisywać, bo kto nie lubi słodkości? Zniknęły błyskawicznie, bo nie mogłem się powstrzymać, żeby ich od razu nie spróbować. Pyszne i idealne na świąteczne wieczory z herbatą albo gorącą czekoladą.
Podsumowując – paczka totalnie mnie zaskoczyła i sprawiła masę radości. Widać, że włożyłeś w nią sporo serca i przemyślenia, bo każda rzecz była trafiona w punkt. Serio, czułem się jak dzieciak rozpakowujący prezenty pod choinką – emocje na najwyższym poziomie!
Jeszcze raz ogromne dzięki za tak świetną paczkę! Życzę Ci Wesołych Świąt, dużo zdrowia, radości i odpoczynku w tym wyjątkowym czasie. No i oczywiście wszystkiego najlepszego w Nowym Roku – niech będzie jeszcze lepszy niż ten!
Trzymaj się ciepło i wielkie dzięki raz jeszcze! 🎄🎁
#wykopaka
źródło: IMG_20241214_124104
Pobierzźródło: IMG_20241217_205249
Pobierzźródło: IMG_20241214_124104
PobierzCiesze sie że Ci się podoba, mam nadzieję że nalewki bedą smakowały. Wszystkiego najlepszego!