@mrsopelek: A ja Cię nawet rozumiem. Nie wszyscy lubią zwierzęta, nie wszyscy chcą przebywać w ich otoczeniu, a niektórzy wręcz nie powinni (alergicy). Uważam, że jeśli PKP dopuszcza możliwość przewożenia zwierząt, powinny być wydzielone miejsca na to.
@misiaczkiewicz: a ty pewnie jesteś jednym z tych retardow co dają się psom po mordzie lizać Jest to niehigieniczne i tyle, ciekawe kto posprząta jak ten baran się zesra
@NieBendePrasowac: Kox argument, że nie zrobiłbym kariery jako fotograf ślubny. Jako kierowca rajdowy też i wiesz dlaczego? Bo w obu tych przypadkach nawet nie chciałbym.
@wykopnet: Ale jak to. Uśmiechnięta baba i ziomeczek nie wystarczyli i babę w------i z pociągu? Niemożliwe. A może temu ziomeczkowi właśnie podgryzła buta. Nie dziwię się, że wykop ma opinie jaką ma, jak tu matoły stawiają chochoła i usprawiedliwiają akcje zesrania się przez barana na środku pociągu. Ale wiadomo , to ja jestem z-----y, nienormalny i mam krzywą mordę.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
@mrsopelek: Szczerze to wolę w sklepie psa, niż 50% naszego społeczeństwa.
Zajebiście, ja bym ją pogłaskał
@mrsopelek: Na całe szczęście furiaci twojego pokroju też nie są wyznacznikiem normalności.
@mrsopelek: A ja Cię nawet rozumiem. Nie wszyscy lubią zwierzęta, nie wszyscy chcą przebywać w ich otoczeniu, a niektórzy wręcz nie powinni (alergicy). Uważam, że jeśli PKP dopuszcza możliwość przewożenia zwierząt, powinny być wydzielone miejsca na to.
@mrsopelek: Dzięki bogu ty też XD
Podejrzewam, że nie zrobiłbyś kariery jako fotograf ślubny z takim podejściem
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/nietypowy-pasazer-w-pierwszej-klasie-pociagu-intercity-jechal-baran/r1bg6lk
Jest to niehigieniczne i tyle, ciekawe kto posprząta jak ten baran się zesra
Nie no. Głupotę taką napisałeś, że XD