Wpis z mikrobloga

#przegryw Pomysł bykowego jest zwieńczeniem pogardy społeczeństwa w stronę młodych chłopów. Dlaczego miałbym płacić za to że nie mam berbecia skoro powody tego są ode mnie nie zależne? Jestem świadom swoich zaburzeń psychicznych, nie mam ładnej gęby ani budowy ciała, nie posiadam żadnego atrakcyjnego wykształcenia, nie zarabiam nawet 5k netto, mieszkam na wsi a na wsi nie ma ani jednej kobiety w przedziale wiekowym który by pasował do połączenia się w parę. Z powodu moich ułomności, braku atrakcyjności na rynku matrymonialnym (jeśli byłbym babą to nigdy nie związałbym się z takim przegrywem) mam być jeszcze karany? Nie wspominając już o tych wszystkich kolegach z tagu których los jeszcze bardziej zgnębił, którzy są niewidzialni dla otoczenia, stygmatyzowani za to kim są.
Można odnieść wrażenie że ludzie mają się mnożyć dla samego mnożenia, tak jak moi rodzice którzy zafundowali mi s----------e. W końcu oparcie całego paradygmatu współczesnego społeczeństwa na dodatnim w nieskończoność przyroście naturalnym, musiało jebnąć.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hiperchimera: Jeśli ktoś zamierza hodować dziecko jedynie z myślą o tym, by zajmowało się nim na starość, to może lepiej, żeby go w ogóle nie miał. To jak samodzielne będzie dziecko będzie w dużym stopniu zależało od tego, jak je będziemy wychowywać (dlatego istotna jest też sprawa świadomego wychowywania dzieci).
Poprzez opiekę można rozumieć za równo wzięcie rodzica pod swoje skrzydła, jak i wysłanie do domu opieki w momencie, kiedy
  • Odpowiedz
nie bedziesz ponosil dodatkowego kosztu, po prostu nie bedziesz mial prawa do korzystania z ulgi, ktora bedzie przyslugiwala pełnym rodzinom. Zupelnie tak samo, jak z 800+
  • Odpowiedz