Wpis z mikrobloga

@gnomol otóż nie masz racji, jak znajdę badania, to podeślę ci na pv. wiadomo, że wygląd przyciąga, ale nie jest to coś, co zatrzymuje przy tobie drugą osobę. zwróć uwagę jak wiele jest par (nawet wśród influencerow) gdzie baba jest 10/10, a chłop ledwie 3/10.
  • Odpowiedz
@smutna_raszpla Chyba śnisz, nie ma takich par. To twarz przyciąga. Tylko, żeby coś było dalej najpierw musisz przyciągnąć i o to chodzi, zatrzymanie na związek jest potem. Wypisujesz straszne kocopoły, mity totalne. Badania pokazują, że przy brzydkiej twarzy, czy niskim wzroście dobra klata nie ma żadnego znaczenia.
  • Odpowiedz
@Geralt678 Raczej nie ma, bo to się zazwyczaj rzuca na twarz, ale widziałem nawet 30 grudnia grubokoscistych gości z brzuszkami co mieli kobiety. Siedziałem wtedy w barze, ale żaden nie był brzydki z twarzy raczej dobre 5.5/10 i kobiety szczupłe nie były i oczywiście byli wysocy.
  • Odpowiedz
więc olałem to bez sterydów czy dobrej genetyki nic to nie da.

@Geralt678: Ogólnie uważam że gdzies tam warto pochodzić sobie na siłkę nawet dla samej zdrowotności czy żeby poruszać się jak komuś sprawia to przyjemność. Ale jeśli ktoś myśli że pochodzi rok czy dwa lata na siłkę i tym samym zbuduje sylwetkę która przyciągnie oko, a do tej chwili wyglądał źle czyli był gruby lub mega chudy to się
zeszyt-w-kratke - > więc olałem to bez sterydów czy dobrej genetyki nic to nie da.

@...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@gnomol twoje życiowe doświadczenia nie są niestety ogółem, mimo że może ci się tak wydawać. poczytaj badania, przejrzyj statystyki i zamiast opierać się na subiektywnym zdaniu, spójrz na temat szerzej.
  • Odpowiedz