Wpis z mikrobloga

zwróć uwagę jak wiele jest par (nawet wśród influencerow) gdzie baba jest 10/10, a chłop ledwie 3/10.

@smutna_raszpla: to wskaż chociaż JEDNĄ taką parę, skoro jest ich aż tyle, to nie będzie trudno, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
jem jakieś 3700 kalorii,

@Tymajster: taa tylko powiedz przy jakiej wadze, pewnie z 80kg. Ja mówię o pieprzonych 65. Przy 2k kcal czuję się najlepiej, nie głodny, nie zmulony, mam najwięcej energii itp. Nie chudnę też więc można byłoby powiedzieć że to takie moje zero kaloryczne. Nie wyobrażam sobie wpieprzać 4k kcal. Przy 3k już jestem zmulony nie mówiąc o tym ile czasu idzie na jedzenie bo muszę w siebie
  • Odpowiedz
@Geralt678: siłka to cope, nie ma realnego znaczenia dla powiedzenia, ważniejszy jest twój frame jak masz dobry to wystarczy trzymać wagę w normie a i tak będziesz lepiej wyglądał niż 99% gymceli. A i tak najważniejsza jest kombinacja geba + wzrost. Zoomersi wychowani są już w blackpillu dlatego bardzo mało Oskich chodzi na siłkę, zoomersi na siłce to głównej Ukraińcy oni ciągle wierzą w redpilla ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@De_Fault: fitness to duży biznes i mnóstwo ludzi/firm zarabia kupe kasy na sprzedawaniu marzeń. Trenerzy personalni suple magiczne plany treningów całe kanały yt poświęcone magicznej technice. Nikt ci nie powie, że liczą się głównie geny bo raz, ze to źle robi dla zysków branży a dwa to też niemiłe dla psychiki przyznać, że rośniesz głównie dzięki fartowi w losowaniu genetycznym, a nie twojej przemyślanej ciężkiej pracy ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: dokładnie. Siłownia ma sens jedynie jak ktoś jest grubasem i chce zrzucić. Często tacy endomorficy mają pod tłuszczem mięsnie ale ich nie widać no i morda się wyostrzy. Ale budowanie jak ktoś nie ma dobrego szkieletu to droga przez ciernie a i tak nie widać że ćwiczył w ogóle. Strata czasu (setki godzin miesięcznie bo tyle idzie na trening, dojazdy, przygotowywanie specjalnych posiłków itp.) i pieniędzy (żarcie, karnety, suple,
  • Odpowiedz
@gnomol: Sam jesteś urojenie typie. Nie pisałem nigdzie o pięknych kobietach. Więc jak widać, kto sobie uroił. Możesz żyć ile chcesz w marazmie, ale wiedz jedno - nie masz racji.
  • Odpowiedz
Racja jak chodziłem na siłkę to fakt dużo Ukraińców było xD

@Geralt678: Patrzac po nich widze ten sam motyw jaki był u nas na sieciówkach w latach 2010-2015 gdy klasyczny redpill był na topie. Siłka, markowe ciuchy, markowe słuchawki na uszach itp Na wschodzie redpill silniej sie trzyma bo to biedniejsze społeczeństwa i bedąc w Turcji bez problemu spotkasz rosyjskie pary typu ulany misiu slavcel w Balenciaga idący z laska
  • Odpowiedz
@Geralt678:

ćwiczyłem godzinę 4 tyg biceps jeden dzień drugi klata sam gość mówił mi że tyle wystarczy nie ma sensu więcej.

Sorry, ale taki plan to zadziała tylko jak w---------z w siebie tonę apteki XD Natural powinien skupiać się na ćwiczeniach wielostawowych- przysiady, martwe ciągi, wyciskanie na ławce. Myślałem, że to jest wiedza powszechna w 2025. Testo to 15 lat temu mówił
  • Odpowiedz
@Geralt678: jak trenujesz zmienia się poziom testosteronu w organizmie co za tym idzie morda też, jak obetniesz węgle jest bardziej wyrzezbiona. Więc jak trenujesz, dorzucisz solarke, zmieni się poziom tescia to.. zmienia się wszystko
  • Odpowiedz