Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +156
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

Komentarz usunięty przez autora
@smutna_raszpla: to wskaż chociaż JEDNĄ taką parę, skoro jest ich aż tyle, to nie będzie trudno, co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tymajster: taa tylko powiedz przy jakiej wadze, pewnie z 80kg. Ja mówię o pieprzonych 65. Przy 2k kcal czuję się najlepiej, nie głodny, nie zmulony, mam najwięcej energii itp. Nie chudnę też więc można byłoby powiedzieć że to takie moje zero kaloryczne. Nie wyobrażam sobie wpieprzać 4k kcal. Przy 3k już jestem zmulony nie mówiąc o tym ile czasu idzie na jedzenie bo muszę w siebie
@Geralt678: Patrzac po nich widze ten sam motyw jaki był u nas na sieciówkach w latach 2010-2015 gdy klasyczny redpill był na topie. Siłka, markowe ciuchy, markowe słuchawki na uszach itp Na wschodzie redpill silniej sie trzyma bo to biedniejsze społeczeństwa i bedąc w Turcji bez problemu spotkasz rosyjskie pary typu ulany misiu slavcel w Balenciaga idący z laska
Sorry, ale taki plan to zadziała tylko jak w---------z w siebie tonę apteki XD Natural powinien skupiać się na ćwiczeniach wielostawowych- przysiady, martwe ciągi, wyciskanie na ławce. Myślałem, że to jest wiedza powszechna w 2025. Testo to 15 lat temu mówił