Wpis z mikrobloga

Przed chwilą na hita strzeliłem #squidgame 2 i podobał mi się ten sezon tak samo jako pierwszy, a naczytałem się na wykopie niektórych opinii i jeszcze zobaczyłem ocenę na Filmwebie gdzie wielkie głowy p0lskich recenzentów dały jakąś absurdalnie niską ocenę i myślałem że zabili tą serię już, ale na całe szczęście tak nie było, tak naprawdę jedyny większy minus to zakończenie sezonu, według mnie to się za szybko skończyło i teraz czekać rok na pewnie kolejne 6/7 odcinków zamiast po prostu zrobić jeden sezon na 15 i byłby spokój. No i poza tym raczej nic rażącego w oczy, nawet ten wątek transa nie drażnił i udało im się to jakoś zarysować przy pomocy postaci starczej babeczki, a no i jeszcze niektóre postacie mi się myliły zwłaszcza kobiece, ale nie traktowałbym tego jako minus.
#netflix #seriale
Kriten33 - Przed chwilą na hita strzeliłem #squidgame 2 i podobał mi się ten sezon ta...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kriten33: też dziś skończyłem i też mi się podobało. Nie rozumiem skąd te tak negatywne recenzje, no może oprócz tego że trzeba czekać na sezon trzeci kolejne pół roku.
  • Odpowiedz