Wpis z mikrobloga

659 725 + 22 + 20 = 659 767

Ostatnia jazda dzisiaj i można rok całkiem udany podsumować. W połowie zeszłego tak naprawdę zacząłem na poważnie jeździć i na koniec miałem 1,5 tyś km z czego byłem zadowolony i patrzyłem na Was tutaj z podziwem co kręciliście po 5 tyś i więcej i zastanawiałem się skąd wziąć nawet tyle czasu żeby tyle kręcić. No i sam w tym roku wykręciłem 4,3 tyś więc jest progres i to spory. Nawet udało mi się tym wynikiem wskoczyć do Top 50 z czego jestem bardzo zadowolony. :)
Kilometry kręciłem na kilkunastoletnim rowerze MTB, w sierpniu powiększyłem flotę przez zakup gravela ale z MTB nie rezygnuję na którym zrobiłem 2/3 tegorocznego dystansu. Co do osiągnięć to w zeszłym rekordowa przejażdżka to było 70km. W tym parę setek już wpadło a najdłuższa jazda to było 150km. NA przyszły rok plany są dużo ambitniejsze, oby zdrowie dopisało i udało się je zrealizować.
Jeżeli chodzi o kwadraty które zacząłem zbierać w połowie zeszłego roku i które były zapalnikiem do jazdy rowerem to udało się zrobić kwadrat 16x16 i przekroczyć tysiąc kafelków.

Max square 16x16
Max cluster 314
Total tiles 1035

#rowerowyrownik #kwadraty

Skrypt | Statystyki
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach