Wpis z mikrobloga

@Makavlani: no ale przecież jak rządził PiS to popieranie każdej innej opcji politycznej to było pójście pod prąd, chyba że mówisz o popieraniu antysystemowych pokemonów pokroju pana Jarmuża XD
  • Odpowiedz
do jakiego zwarcia w systemie doszło, że niegdyś idący pod prąd wypok stał się wylęgarnią lemingów, neuropków i innych migrantów z Reddita xD

@Makavlani: nastolatki poszły do pracy, założyły rodziny i dojrzali
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk ja sobie myślałem, że Tusk wraca przede wszystkim dla zemsty, żeby ubić pis za lata oczerniania go w tvp w innych miejscach, a dopiero na 2 planie jest naprawa państwa i reszta.
Ogólnie wybory pokazały, że opozycja miała twarz Tuska. Innym się nie udało przełamać pisowskiego betonu.
  • Odpowiedz
do jakiego zwarcia w systemie doszło, że niegdyś idący pod prąd wypok stał się wylęgarnią lemingów, neuropków i innych migrantów z Reddita xD

@Makavlani: obserwujemy, zbieramy dane, wyciągamy wnioski, uczymy się, dostosowujemy poglądy do nowej wiedzy.

Nie wiem czy jest się czym chwalić, że zatrzymałeś się w rozwoju na etapie buntu xD
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk

Mimo że wczoraj - jako wyborca KO - dostałem plaskacza, to nie powiem złego słowa o Tusku.

Nie no, tyle to nie. Można sporo rzeczy mu zarzucić, brak szybkich rozliczeń jest jednak wyraźną porażką. Może się odkuje gdy prezydentem przestanie być marionetka z PiSu i rozkręcą się z procesami, ale z tym trzeba będzie poczekać
  • Odpowiedz
@open_or_die

Teraz każdy kto nie wielbi pisu nazywany jest lewakiem.

XDDD
chyba w innej rzeczywistości, od dawna mirko jest opanowane przez opłacane czasem i nie trole PO. Śmiało napisz coś o „konkretach”, kwocie wolnej itd od razu dostaniesz momentalnie wysokoplusowane odpowiedzi „matecki”, „konfederopis” itd
  • Odpowiedz