Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +11
Jak słysze teksty, że w Polsce nie da się wydawać na jedzenie mniej niż 1000 zł/osoba na miesiąc to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
źródło: IMG_8888
Pobierz
bar125 +30

#zwiazki #psychologia
Ale mnie to wkurza. Nie widziałem dziewczyny ze 3 lata odkąd skończył się związek a dzisiaj mi się śniła i później mnie w tym śnie zdradziła i co najgorsze wykazała na twarzy radość i ukojnie jak się obściskiwała i całowała z jakimś typem.
Obudziłem się i człowiek rozbity emocjonalnie. Niby sen ale niesmak pozostał. W realnym życiu skończyło się normalnie, nie to że ktoś coś zrobił źle, wszystko z rigczem.
Czemu człowiek jest tak zbudowany że aby o kimś zapomnieć to musisz poznać kogoś nowego.. nie mogę tego przeboleć w życiu. Poprzednio też tak miałem, dopiero jak obdarzyłem uczuciem kogoś nowego to tak naprawdę zapomniałem o poprzedniej co zajęło kilka lat i dopiero jak byłem w nowej relacji i zaufałem po tam roku czy coś, to zapomniałem o tamtej. A o tej nigdy chyba nie zapomnę, raz że przez te 3 lata nie miałem żadnej randki, mimo prób, dwa w głowie już inaczej mam z rzutem pesymistycznym na relacje, trzy jestem już stary i mam dość, twardo stąpam po ziemi i żyje tym jak jest i to co teraz a nie marzeniami, marzeniami to sobie można żyć jak ma się kilkanaście albo 20 parę lat, ale nie 40 w zasadzie. połowa życia za mną.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
Chwycic tylko sznur i....
( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)