Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.1% (29)
- Brzuszka 17.1% (29)
- Skrajka 42.4% (72)
- Ogonek 23.5% (40)

i jak At-M6, Droideka, X-Wing byly odealne do skladania. zero brakujacych elementow + Mocno przylegaja, tak podracer trzyma sie na slowo honoru i czesc klockow musialem potraktowac kropelka XD. Dla mnie to nie problem, bo maja po prostu sobie stac i oko cieszyc.
Tak wiec, jak kupujecie cos z ali, to polecam zestawy opierajace sie na oryginalnych. te customowe procz ladnego wygladu oferuja jedynie mase nerwów i wycieczke do sklepu po klej + brakowalo 4 płetw, jako zaslepki boków, ale te dokupiłem i wczoraj sobie je doczepiłem (trakujac kropelka kolejne elementy, ktore sie rozlatywały
zdjecia w komentarzach
#lepin
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierzźródło: 3
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 8
Pobierzźródło: 5
PobierzRzuć linkiem do tego X-Winga
ze znizkami wyszlo dokladnie 77,77zł
źródło: image
PobierzPodracer jest robiony na podstawie planu z BrickVault.
https://www.brickvault.toys/products/anakins-podracer-minifig-scale
Wyglada ładnie, ale mega nie trzyma sie solidnie i sa spore elementy trzymajace sie na 2 oczkach (przod
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz