Wpis z mikrobloga

Mój bank santander daje mi zniżkę w oprocentowaniu hipoteki jeśli miesięcznie użyje minimum 5 razy karty kredytowej na łączną kwotę minimum 800zł. Czy jak użyje jej do zasilenia swojego paypala to się będzie liczyć? Ewentualnie jakiś inny sposób na obrót tej gotówki tak żeby ją zachować bez bawienia się w kupowanie kart podarunkowych? #banki #santander #hipoteka #finanse
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysteriouss oplacic rachunki karta kredytowa? Przelać na revolut, czy moze poprostu zrobic zakupy spożywcze. A jak Ci sie niechce to bierz standardowe oprocentowanie. Watpie czy zapis umowy hipoteki będzie mial zapis co do minimalnego użycia karty kredytowej:)
  • Odpowiedz
@Mysteriouss: Straszny warunek... Skreśliłbym od razu kredyt w takim banku. Jak się wkopałeś to nie wiem... kupowałbym coś przez internet i zwracał paczkomatem albo odzież/buty w stacjonarnych sieciówkach
  • Odpowiedz
@Mysteriouss: nie zasilenie będzie potraktowane jako przelew a to ma być transakcja płatnicza. Możesz płacić nią w Internecie ale nie zasilać innych kont. I nie 800 zł miesięcznie tylko 500 zł. Tak jestem ekspertem.
  • Odpowiedz