Aktywne Wpisy

jmuhha +28
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +52
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

#polityka #bekazpisu #konfederacja
a tak serio to nie ma sensu zostawać w domu xd
@Lefty: wy się zdecydujcie czy jestem mateckim czy największym lewakiem na wykopie xD
#nigdynatrzaskowskiego
albo Trzaskowski albo w domu, ale imo nie ma sensu zostać w domu
@officer_K: jeśli to nie jest według Ciebie realne zagrożenie dla kraju no to tu nie ma o czym gadać xd
@Lefty: no jest i co? Nic poza tym od tej zajebistej koalicji i uśmiechniętego Rafała?
@Lefty: za samo jego p---------e o płonącej planecie i enablowanie szajbusów z ostatniego pokolenia męczących zwykłych ludzi, w pierwszej bez wątpienia na Hołownię. W drugiej oczywiste, że mimo wszystko Trzaskowski
@officer_K: zastanawiam się po co spędzasz całe dnie na szkalowaniu konfederacji
@UsmiechnietaPolska: bo lubię.
@UsmiechnietaPolska: w dupie to mam kolego. Nie zagłosuję na tuskowców, bo nie satysfakcjonują mnie ich działania. I odbiorę im tyle głosów ile zdołam. Wydaje mi się, że mam do tego prawo. Czy plucie na k0nfedepis oznacza przymus głosowania na