Wpis z mikrobloga

• 120
@officer_K: c--j mnie obchodzi kim jesteś ziomek xD nie ma żadnego innego kandydata na którego można głosować
albo Trzaskowski albo w domu, ale imo nie ma sensu zostać w domu
  • Odpowiedz
@Lefty: polecam każdemu zostać w domu. Sam mam duży wpływ na około 10 głosów i zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Trzaskowski nie dostał ani jednego z nich.
  • Odpowiedz
  • 32
@officer_K: no, a ja poważnie mówię, że c--j z tym xd jak chcesz ułatwić pisowcom / konfederuskom powrót do pełnej władzy tylko dlatego, że się obraziłeś za jakąś bzdurę pewnie no to co ja zrobię xd
  • Odpowiedz
@Lefty: znowu argument o pisowcach i ruskich z k0nfederacji xD A w chuju to mam kolego! Te przygłupy od Tuska mają cokolwiek do zaoferowania Polakowi? Czy tylko strasznie pisem, k0nfederacją i ruskimi?
  • Odpowiedz
  • 31
Czy tylko strasznie pisem, k0nfederacją i ruskimi?

@officer_K: jeśli to nie jest według Ciebie realne zagrożenie dla kraju no to tu nie ma o czym gadać xd
  • Odpowiedz
to najlepsza opcja ze wszystkich

@Lefty: za samo jego p---------e o płonącej planecie i enablowanie szajbusów z ostatniego pokolenia męczących zwykłych ludzi, w pierwszej bez wątpienia na Hołownię. W drugiej oczywiste, że mimo wszystko Trzaskowski
  • Odpowiedz
@officer_K no imo coś w tym jest, w drugiej turze najchętniej zostałbym w domu, ale pójdę pewnie tylko dlatego że uważam Dudę za słabego prezydenta i to co TVR i TVP zrobiło z moimi rodzicami
  • Odpowiedz
znowu argument o pisowcach i ruskich z k0nfederacji xD A w chuju to mam kolego! Te przygłupy od Tuska mają cokolwiek do zaoferowania Polakowi? Czy tylko strasznie pisem, k0nfederacją i ruskimi?

polecam każdemu zostać w domu. Sam mam duży wpływ na około 10 głosów i zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Trzaskowski nie dostał ani jednego z nich.

@officer_K: zastanawiam się po co spędzasz całe dnie na szkalowaniu konfederacji
  • Odpowiedz
zastanawiam się po co spędzasz całe dnie na szkalowaniu konfederacji i pisu w internecie

@UsmiechnietaPolska: bo lubię.

Bo tym tak naprawdę jest zostanie w domu, wsparciem pisu i konfy.

@UsmiechnietaPolska: w dupie to mam kolego. Nie zagłosuję na tuskowców, bo nie satysfakcjonują mnie ich działania. I odbiorę im tyle głosów ile zdołam. Wydaje mi się, że mam do tego prawo. Czy plucie na k0nfedepis oznacza przymus głosowania na
  • Odpowiedz