Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +52
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Swoją drogą, to mam nadzieję, że mimo mego żebrania, naprawdę dobrze sie u mnie bawiliście, a teraz czas na jakieś takie tam #suchar (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jadzia poszła na spotkanie feministek. Wraca do domu, patrzy, a tu mąż r-------y na kanapie z browarkiem i pilotem w dłoni ogląda mecz piłki nożnej. Jadzia podminowana zaczyna:
- Byłam dzisiaj na spotkaniu dla feministek! Teraz to ja jestem panią domu! Nie będziesz ciągle rozwalony na kanapie chlał piwsko i telewizor oglądał! Od dziś dzielimy się obowiązkami po równo. Pomożesz mi prać, sprzątać, prasować, gotować!
Mąż oderwał wzrok od ekranu, skupił uwagę na Jadzi, ogarnął sytuację, wstał i w---------ł jej tak, że upadła w przedpokoju, po czym wrócił do oglądania meczu.
Akurat koło drzwi przechodził sąsiad, który przez niedomknięte drzwi zobaczył leżącą Jadzię. Zagląda do ich mieszkania i pyta:
- Drogi sąsiedzie co się dzieje? Czemu Jadzia leży w przedpokoju?
Na to mąż ze spokojem odpowiada:
- Jadzia od dzisiaj jest panią domu i ma prawo leżeć tam gdzie chce.
PS Jeśli chcecie być na bieżąco z żartami, to polecam dodać mój tag #zartyjanusza do ulubionych.
PPS Zbieram na sylwestra - KLIK
#pasjonaciubogiegozartu #dowcip
-Co podać najjaśniejszy panie?
- ŁO JEZUS MARIA JAK TO!!! - płakła mama.
- Prima Aprilis! Powiesił się w piwnicy xD
na pewno nie Ty
- Jasiu, ile miałeś lat w ostatnie urodziny?
- 7
- A ile będziesz miał w następne?
- 9
- Siadaj, pała!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu