kiedy myślę sobie że nie jestem wcale takim przegrywem jak mi się wydaje to przypomina mi się że oprócz paskudnej mordy i charakteru słucham jeszcze jakiegoś p----------o progresywnego rocka zamiast czegoś popularniejszego, żeby mieć większą szansę na znalezienie sobie d--y albo znajomych i tak mi zostaje wieczne siedzenie w barłogu, taplanie się w swojej niszy i jazda na ręcznym #przegryw #przegrywpo30tce #zalesie #muzyka #rock #rockprogresywny
@emerytowanywykopek ten prime gdzie tego progresywnego rocka słuchałem najwięcej minął już parę lat temu. Teraz więcej słucham metalu i stoner rocka, ale rock progresywny to i tak jakieś 30 procent ogółu, chociaż kiedyś było to może nawet i 80 procent. zmiana gatunkowa nie zmieniła u mnie nic oprócz pewnego poszerzenia wiedzy o muzyce i odkrycia paru fajnych zespołów.
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link