@noipmezc: W odcinku 25 "Robochłop" Paździochowa bierze prysznic w pomieszczeniu znajdującym się obok sracza, tam się chyba myli. Choć jeszcze w którymś późniejszym odcinku Ferdek coś wspominał, że mają swoją łazienkę w mieszkaniu.
@noipmezc: oczyiście, że miele prywatną publiczną łazienke, widoczna jest nawet w czołówce, zdaje się że była zaraz obok wejścia do mieszkania Kiepskich.
@noipmezc boczek mył się ciągle w wiadrze to może cała kamienica myła się w wiadrze @Imperator_Wladek to z praniem dolarów to wczoraj ten odcinek oglądałem i się zastanawiałem właśnie skąd to wytrzasnęli bo tak nie było pokazywane
@dzbanzyciowy: ale te stare kamienice tak wyglądały. Kolega w takiej mieszkał z publiczną prywatną toaletą, tyle że tam właścicielka zrobiła swoją łazienkę … a że najbliżej do rur było z kuchni … ;-) ale układ identyczny do tego z planu :-)
#kiepscy #swiatwedlugkiepskich
źródło: latest
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@Imperator_Wladek to z praniem dolarów to wczoraj ten odcinek oglądałem i się zastanawiałem właśnie skąd to wytrzasnęli bo tak nie było pokazywane
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image_picker_35E5DF80-4C74-4C07-BC99-061C8F6F0BA3-27022-00000DEB5F44943A
PobierzByła pokazana w kilku odcinkach, np.
18. Niewidzialna Kanalia (gdy niewidzialny Ferdek zaczaja się do łazienki by podglądać Paździochową)
25. Robochłop (tam Paździochowa