#gielda tak wyglada typowy fan #analizatechniczna usuwajacy komentarze ktorej mowia ze at nie dziala aby nie dac sobie do zrozumienia ze at nie dziala ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@DJ007: Giełda to istna wojna. Jeden traci po to by innym mógł zyskać. Jednak czasami lepiej jest poświęcić jakieś tam środki i dać działać próbie czasu. Zdecydowanie często sprawdza się powiedzenie, że dobry inwestor to martwy inwestor.
@DJ007: Nawet jak tracę 50% to mam w------e jaja i zostawiam. Niech się dzieje i jakoś się dzieje, że odbija, Jeszcze nie doczekałem, że jakaś spółka padła. W tym roku niczego nie zamknąłem ze stratą i takie mam właśnie postanowienie już do samego końca zabawy na giełdzie,
Jednak czasami lepiej jest poświęcić jakieś tam środki i dać działać próbie czasu
@frustrat-szczery: W biznesie kosztem są pensje, środki trwałe, transport, paliwo itp. W spekulacji/inwestowaniu kosztem są brane na klatę straty. Tak jak nie da się zrobić bezkosztowych biznesów, tak nie sa się ciągnąć na rynku bez strat.
@DJ007: zgadzam się w pełni jednak gdy dochodzi do cięcia kosztów często też rykoszetem obrywa inwestor bo rynek reaguje na tego typu zajścia rozumując gorsze warunki pracy a co za tym idzie gorsze traktowanie człowieka tam pracującego.
@pikachu-pikachu-2137: chyba nie do końca rozumiem twój wpis. Można interesować się at, zupełnie w nią nie wierząc, albo chcąc się z nią porządnie zaznajomić i wyrobić własne zdanie. Gość wyraźnie poprosił o odpowiedzi merytoryczne i uprzedził, że nieistotne będzie usuwał. Pisanie mu, za at nie działa to jak wrzucanie zdjęć kotletów schabowych na grupę dla wegan - ani to śmieszne ani na temat¯\(ツ)/¯
#xtb #gielda my tu bekę kręcimy a w HQ pewnie mają pełne gacie. Mało znany fakt ale członkowie zespołu it mogą mieć ptsd po takich sytuacjach i to nie jest żart.
tak wyglada typowy fan #analizatechniczna usuwajacy komentarze ktorej mowia ze at nie dziala aby nie dac sobie do zrozumienia ze at nie dziala ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: image
Pobierzjesli zadna rakieta nie spadnie to btc do piekla xd
źródło: image
PobierzZdecydowanie często sprawdza się powiedzenie, że dobry inwestor to martwy inwestor.
Jeszcze nie doczekałem, że jakaś spółka padła.
W tym roku niczego nie zamknąłem ze stratą i takie mam właśnie postanowienie już do samego końca zabawy na giełdzie,
@frustrat-szczery: W biznesie kosztem są pensje, środki trwałe, transport, paliwo itp. W spekulacji/inwestowaniu kosztem są brane na klatę straty. Tak jak nie da się zrobić bezkosztowych biznesów, tak nie sa się ciągnąć na rynku bez strat.
czasami lubie cos napisac nawet nie smiesznego (✌ ゚ ∀ ゚)☞