Aktywne Wpisy

I chłop już se spaceruje po Wenecji, obecnie jest na placu św Marka. To tutaj zwaze były przebitki w teleekspresie jak Wenecje zalewało . Miasto bardzo piękne, ale ilość ludzi jaka tu się pałęta jest przeogromna. To nie jest w zasadzie miasto tylko skansen z drogimi butikami i restauracjami w których mocna przepłacisz . Gdybym wiedział ze tu tak tłoczno to bym nawet tu się nie pchał . Podobnie było w Wiedniu
źródło: image_picker_C32B80DE-CE41-4D39-8AEE-637F9397C513-43761-000004C6BC50DB1C
Pobierz
Anhed +70
Aktualizacja tego wpisu, okazało się że to była jednak poczwarka zmierzchnicy trupiej główki - największej ćmy występującej w Polsce (ʘ‿ʘ)
Niestety siatka w terrarium okazała się za śliska żeby ćma mogła po niej wejść i wisieć do dołu skrzydłami a że wykluła się pod moją nieobecność to nie miałem jej jak pomóc przez co ma pokrzywione skrzydełka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I taka
Niestety siatka w terrarium okazała się za śliska żeby ćma mogła po niej wejść i wisieć do dołu skrzydłami a że wykluła się pod moją nieobecność to nie miałem jej jak pomóc przez co ma pokrzywione skrzydełka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I taka
źródło: 20250915_105954
Pobierz

#budda