Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

Zawszę jeżdżę do rodziców jedną trasą na 197 km. Teraz pokazuje mi 3 różne trasy na ok 218-220 km z takim samym czasem przejazdu (+/- 3 minuty), a tej zwyczajowej nie. Dopiero jak wklepię przystanek pośredni to się pokazuje normalnie z lepszym czasem przejazdu niż zwykle.
Żadnego remontu na pewno nie ma po drodze.
#nawigacja
źródło: image_picker_DE5379FF-F16E-48BC-9D31-DFA45EC5E5FE-442-0000005575414CDD
PobierzPróbowałem włączać i wyłączać preferowanie tras z najniższym spalaniem ale nie robi to dużej różnicy - na pewno nie na plus.
Mam wrażenie, że ostatnio jak jechałem to w ogóle miałem tych opcji więcej bo mogłem też kliknąć najkrótszą trasę. Teraz tego nie ma.
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale u mnie śledzenie dobrze działa. Tylko to wyszukiwanie jest skopane. Jak miesiąc temu jechałem tą trasą to było wszystko ok, nawet samo ją sugerowało.