Wpis z mikrobloga

Popsuli #googlemaps ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zawszę jeżdżę do rodziców jedną trasą na 197 km. Teraz pokazuje mi 3 różne trasy na ok 218-220 km z takim samym czasem przejazdu (+/- 3 minuty), a tej zwyczajowej nie. Dopiero jak wklepię przystanek pośredni to się pokazuje normalnie z lepszym czasem przejazdu niż zwykle.
Żadnego remontu na pewno nie ma po drodze.
#nawigacja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@johny-kowalski:
Próbowałem włączać i wyłączać preferowanie tras z najniższym spalaniem ale nie robi to dużej różnicy - na pewno nie na plus.
Mam wrażenie, że ostatnio jak jechałem to w ogóle miałem tych opcji więcej bo mogłem też kliknąć najkrótszą trasę. Teraz tego nie ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@chavez1
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale u mnie śledzenie dobrze działa. Tylko to wyszukiwanie jest skopane. Jak miesiąc temu jechałem tą trasą to było wszystko ok, nawet samo ją sugerowało.
  • Odpowiedz
@vateras131: mam wersję 24.49.06 aplikacja jest już całkowicie bezużyteczna, wait... Wyczyściłem pamięć podręczna i znowu potrafi śledzić, niemniej to jest 10% tej przydatności która była jeszcze kilka miesięcy temu, czyli wyświetlało alternatywną trasę praktycznie na każdym skrzyżowaniu, teraz to jest totalny kibel, bo robi sobie może jedną alternatywę i to jest zwykle taka trasa której bym nigdy nie wybrał, już nie pokazuje najszybszej, nie pokazuje najkrótszej, tak naprawdę najlepiej miasto
  • Odpowiedz