Wpis z mikrobloga

@Stid wigilia jest, odpuść sobie jad na jeden dzień.
Biedronka go zaprosiła do sklepu i teraz ma darmowa reklamę, a ty chcesz aby wyszła na kołchoz

Idź wracaj do swoich polityków, którzy o pracy tylko słyszeli w TV
  • Odpowiedz
via Android
  • 13
@RandyBobandy: chodzi mi tylko o odrealnione "flexowanie się" jak to on nie ma problemu z pracą w wigilje. Chodzi taki dumny jaki to on nie jest zajebisty, pokazuje tym lewakom jak to przepracował JEDEN dzień. Podczas gdy okazuje się że z tego dnia realnej pracy wyjdzie MOŻE 15 minut
  • Odpowiedz
realnej pracy wyjdzie MOŻE 15 minut

@Stid: O 15 minut więcej pracy niż przepracowali w swoim życiu wszyscy politycy lewicy z Krzysztofem Bosakiem na czele.
  • Odpowiedz
@Stid: wiadomo że to spektakl "patrzcie, pan poszedł do pracy w polu, proste chłopy radujta się". Jednocześnie nikomu tym specjalnie nie szkodzi i jest to nawet zabawne. Jak na coś, co robi polityk, to jedna z najmniej szkodliwych społecznie i kontrproduktywnych możliwych rzeczy w historii.
  • Odpowiedz
@ipkis123: ojej poszła krytyka do twojego ulubieńca to teraz wrzuciłeś tarczę „dziś wigilia, nie pluj jadem” xDD klasyczny niewolnik - idealny target takich zagrywek pod publiczke.
  • Odpowiedz
  • 9
@Stid chłopy tam na jednego papierosa na zmianie boją sie wyjść a ten jeszcze jakies cyrki odstawia przed kamerami. Pewnie pracownicy jeszcze ogarniać po nim muszą.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PomidorovaLova nic mnie nie boli, czuje odraze do takich tanich zagrywek. Używanie "a mi nie przeszkadza praca w wigilię" i ostentacyjne przepracowanie 15 minut w celu poparcia swojego argumentu przeciwko wolnej wigilii jest po prostu śmieszne
  • Odpowiedz