Aktywne Wpisy
schwarzstork +15
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Drom +51
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pathofexile #pathofexile2 #gry
To wbrew pozora sa dwie rozne gry jesli chodzi o mechanike.
@onepnch Tylko pod jakim względem nie ma podjazdu? W poe 1 grałem kilka lat temu i w porównaniu do d3 to poe było dla mnie strasznie drewniane. Może w 2 jest teraz lepiej, nie wiem. A
@Tak_masz_racje: To jeszcze raz.
W d4 jak robiles builda wzietego z netu to biegales po itemki pod builda zeby Ci wypadly. I potem je ulepszales zeby miec to co chcesz.
W poe2 nie biegasz po itemki. Bo nie ma czegos takiego. W poe kazda itemke
@onepnch: Tak. Bo jaki sens poswiecac orby na itemek bo MOZE wyleci to co chce jak ten itemek za tyle samo kupisz bo komus wylecial?
I w poe NIE MA CRAFTA. Jest gambling.
Craft=daje skladniki i wiem co mi wypadnie. 2 sztabki zelaza, 4 skory i mam zbroje. W poe dajesz i nie wiesz co wypadnie.
Z drugiej strony co mi tam, klucz można kupić za 60 zł to żaden pieniądz ¯\(ツ)/¯
Ludzie są zachwyceni tą grą nie wiem czemu. Fabuła jest tak nudna i męcząca, że już w drugim akcie masz dosyć. Ogromne mapy gdzie idziesz i idziesz, musisz praktycznie po ścianach chodzić by przejść nie przeoczyć, bo radar jest tak ujowy.
D4 jest płynne ma lepszą grafikę. W poe2 FPS mi skaczą jak