Wpis z mikrobloga

A mnie się wydawało, że chłopy się wieszają z samotności, brak miłości witaminek ich dobija, ale jednak nienawiść do mężczyzn feministek zakrzywia perspektywę.
  • Odpowiedz
@ksndr: nie ma to jak solidne dane. 100% kobiet jest skłonna otruć partnera jeżeli nie byłoby konsekwencji. Co zrobimy dalej z tym faktem? Bo wychodzi że autorka wpisu to niedoszła morderczyni. Ja bym ją prewencyjnie zamknął na 25 lat
  • Odpowiedz
@ksndr: najlepiej by było im powiedzieć że każdy sam sobie wybiera partnera/partnerkę więc wszelkie uprzedzenia do płci przeciwnej to efekt naszych wyborów z których albo wyciągniemy wnioski albo będziemy dalej nakręcać te spiralę s----------a i nienawiści xD ale czuję że bym został nazwany incelem i chamem
  • Odpowiedz
@ksndr próżnia zamiast mózgu feministek. Stare, znałem.

Widzisz, synu? Tak wyglądają te podobno empatyczne, kochające, równościowe feministki. Pół biedy, jeśli żyłyby sobie w swojej rzeczywistości, ale, niestety, zalewają nienawiścią również naszą.
  • Odpowiedz
@ksndr: jeszcze to używanie słów, "często", "większość" do wzmocnienia wiarygodności wysrywu, choć wszystko jest na podstawie instytutu danych z d--y, jak to bywa ze statystykami od feministek. Zachodzi tutaj podoba logika, co przy zdradzie, czyli jak kobieta zdradza to facet ją zaniedbał. Tutaj, jak kobieta wali samobója, to jest to wielka tragedia ale jak facet, to ucieka tchórz xD To jest obrzydliwe
  • Odpowiedz