Aktywne Wpisy

HaramiCross +58
Mirki z tagu #motoryzacja i #sct dam wam jednego tipa. W Warszawie i okolicach montowane są na przejazdach kolejowych systemy monitorujące. Zgodnie z prawem aby wjechać na przejazd musicie czekać aż rogatka osiągnie kąt 90 stopni i zgaśnie sygnalizacja. Przejazd jest ustawiony tak żeby po otwarciu rogatki sygnalizacja świeciła jeszcze kilka sekund. Jeżeli wjedziecie nawet pół sekundy za wcześnie na pusty przejazd z idealną widocznością dostaniecie 2000 zł

P3tro +106
#palenie #p-------y
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu
Komentarz usunięty przez moderatora
Gratulacje :)
Jest to jakas forma obywatelskiego protestu, szczegolnie ze wrzuciles to do internetu. Debile dalej beda glosowac na tych samych, w tym kraju sie nic nie zmieni
@jest_agrest-nie_ma: Wczoraj poseł i notabene wiceminister sprawiedliwości Myrcha wrzucał na twittera materiały wyborcze i nic go za to nie spotkało
Komentarz usunięty przez autora
@Ramirez25: jakie prawa wyborcze o czym Ty czlowieku mówisz. Jaki tu jest wybór? Dżuma, Cholera, Marburg i tym podobne. Forma protestu prostacka, ale za nieważny głos szanuje. @Tdxd