Wpis z mikrobloga

#facebook #komputery #pomoc #niewiemjaktootagowac #pcmasterrace #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

Mirki, jak zrobic na FB by zabokowac wyswietlanie sie widocznosci znajomych.
Tzn zablokowalem dostep do listy ale dalej wyświetla się ilość znajomych. Chce by nic się nie wyświetlało.
Jak przeglądam inne profile obce to czasem jest tak, że widać ilość znajomych ale bez ich listy a czasem jest pusto, nie ma żadnego info, taki stan ustawień chciał bym mieć.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Gabaryt: PS Znajomi sie nie wyświetlają ale tu chodzi o to by na prawo od kołowego Avatara, pod imieniem i nazwiskiem, nie wyświetlała się liczba znajomych np "276 znajomi"
  • Odpowiedz
  • 0
@Gabaryt: Kiedyś to nie było widoczne. Ale jak przeglądam profile innych to czasem tak mam, że ktoś ma zablokowaną liste znajomych i się wyświetla np znajomi 333 a u kogoś innego jest PUSTO totalnie i nic się nie wyświetla.
  • Odpowiedz
@wuwuzela1: sam nie wiem ten fb z tymi ustawieniami jest tak posrany choć trochę się to na przestrzeni lat uporządkowało jeszcze żeby jakiś support mieli ludzki bo nie dopytasz się o rozwiązanie swojego problemu
  • Odpowiedz
  • 0
@Gabaryt: wysłałem niby zgłoszenie ale jako potwierdzenie dostałem info, Dziękujemy za Opinię. Także nawet nie dostałem nr zgłoszenia, ticketa jakiegoś. Nic.
  • Odpowiedz