@badreligion66: @badreligion66 a tutaj macie człowieka tolerancyjnego, który ma otwarty umysł i szanuje drugą osobę i nie wkłada wszystkich do jednego worka, tylko dlatego, że pochodzą z jednego kraju, albo z jednego kręgu kulturowego.
troche jak wyborca pisu: nie chce uchodźców ale będzie dalej głosował na partie która ich wpuszczała. albo to gadanie że oni i tak będą kraść więc głosuje na partie która najbardziej kradła xD
Są pewne granice. Do nich należy np bronienie Pinokia. I wy ta granicę przekroczyliscie.
@badreligion66: Dla mnie tą granicą jest bronienie JE Donalda Tuska, który jest jednocześnie za przyjmowaniem arabskich imigrantów i przeciw. Zależy kiedy zapytać i czy obok stoi Makrela xD
źródło: temp_file908788516296948641
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: tolerrr
Pobierzźródło: temp_file4635374691705013398
Pobierz@badreligion66: Dla mnie tą granicą jest bronienie JE Donalda Tuska, który jest jednocześnie za przyjmowaniem arabskich imigrantów i przeciw. Zależy kiedy zapytać i czy obok stoi Makrela xD
@badreligion66: spokojnie, to też przechodzi. Czas goi rany xD
@badreligion66: xD nie dam się sprowokować xD
@PanAlbert: słabo się twoja teoria zestarzała od kiedy pis wpuszczał wszystkich ciapaków jak leci biorąc kasę pod stołem XD