Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Juliusz-Banioski +57
źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Paczkę odebrałem już we wtorek, otworzyłem ją wczoraj. Jak widać wykazałem się prawdziwą silną wolą. Nie chowałem też jej w żadnym garażu czy piwnicy, dzielnie stała obok mnie w pokoju, a ja nic, prawdziwa silna wola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim Mikołajem okazała się @Sandrinia co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem, całkowicie się tego nie spodziewałem XD Nie dajcie się zwieść, Sandra nie jej jej prawdziwym imieniem, jedynie jej się podoba (prawdopodobnie ma na imię Mirek pdk).
Paczka jest świetna pod każdym względem, no naprawdę wszystko mi się w niej podoba oraz wszystko znajdzie praktyczne zastosowanie. Myślę, że najbardziej na pochwałę zasługuje podjęcie się zrobienia prezentów związanymi z moimi pasjami, z którymi moja Mikołajka nie ma zbyt wiele wspólnego. Interesując się akwarystyką dostałem minerały dla krewetek oraz korzeń mangrowca, a Interesując się roślinami dostałem nawóz do roślin :) Szczerze mówiąc to bałem się dostania czegoś związanego z akwarystyką od kogoś zielonego w temacie, ale jak widać robiąc delikatny research jak najbardziej można sprawdzić komuś w pełni przydatny prezent (rozwiązaniem Twojego pierwszego pomysłu, który by przetrwał wymaganą próbę czasu mogłyby być rośliny in vitro XD).
Dostałem również odlewkę perfum - Creed Aventus. Miałem w kolekcji jedynie jego klona XD Pozdro @Pietruchoowy , @Sandrinia wspominała w liście, że Twoja kolekcja wszystkich batchy Aventusa robi ogromne wrażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gry planszowe. Znalazłem w paczce Carcassonne wraz z dodatkiem. Zdarzyło mi się grać raz w życiu, w barze planszówkowym we Wrocławiu i gierka mi się podobała, więc wybór jak najbardziej udany, będzie grane (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Lego jak to Lego. Uważam, że to zawsze świetny prezent, więc nie mógłbym na to narzekać XD
Winko Choya jak najbardziej znam, chyba mógłbym nawet powiedzieć, że to moje ulubione winko, więc strzał w dziesiątkę :)
Książka popularnonaukowa Co wie ryba, po zobaczeniu okładki kojarzyłem ją z wyglądu, być może pojawiła się w czyjejś paczce na tagu. Wydaje się być ciekawa, powinna wpasować się w moje gusta, więc na pewno ją przeczytam :)
Słodycze i herbatki również świetne, wszystko lubię i zostanie w najbliższych dniach ściągnięte XD
Znalazły się też puszki dla kotków, jak będą grzeczne to się z nimi podzielę prezentem hehe
Całościowo genialna paczka, no wszystko skrojone pode mnie, sam bym miał problem lepszą paczkę sobie zrobić XD
Pozdrawiam @Sandrinia razem z rodzinkom, nawzajem :)
#pokapake #wykopaka
źródło: 1000004829
Pobierzźródło: 1000004831
PobierzJak mówimy o papierze to w paczce znalazła się również kartka z papieżem, bardzo miły akcent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004834
Pobierz@Fishuur:
źródło: temp_file3866599109753968514
Pobierz