Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Nie pisz teraz a już absolutnie nie pisz nic wprost, że Ci przykro czy takie tam. Ja na Twoim miejscu nie odzywał bym się kilka dni i zobaczył czy sama napisze, takie całkowite ucięcie kontaktu może jej coś dać do zrozumienia. Jeśli nie napisze to przed świętami wyślij jej krótkie życzenia, ewentualnie możesz przed nowym rokiem zapytać jakie plany na sylwestra i zaproponować spotkanie przed lub po nowym roku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: człowieku temat spalony. Jeśli kobieta sama z siebie nie pisze to nie jest zainteresowana. Jakby była to rezerwowała by czas jak przed waszym spotkaniem. Szukaj kobiety która bardziej będzie chciała mieć kontakt z tobą niż nawet ty z nią. Tylko takie dają mozliwosc bycia z kimś na dłużej. Zresztą tak jak kolega wyżej napisał, proponowałbym na początek nauczyć się żyć samemu, wtedy Twoje wybory będą bardziej świadome i obiektywne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja bym ją wziął z zaskoczenia i sam jej napisał, że dziękuje, ale nie jestem już zainteresowany. Skoro już sama nie pisze to już ma jakąś inną gałąź na oku, i marnujesz tylko swój czas.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a te niepodpisywaniu zaczęło się od następnego dnia czy później? Bo jak później no to się po prostu mogła trafić lepsza partia i tyle, raz tak miałem że codziennie mnie matchowalo z coraz ładniejsza laska aż sam byłem w szoku
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: chłop pisze, że typiara woli spotkać się ze swoimi koleżankami, zamiast z potencjalnym partnerem, a ty wylatujesz z:

Człowieka, który potrafi zrozumieć, że ma się zajęcia i tego, że nie szuka się nikogo "na czas"

XDDDDDDD

Normalny człowiek, któremu zależy na jakiejś osobie tak modyfikuje dzień, rezygnuje z jakiś aktywności, aby móc się z kimś spotkać. Ty w ogóle randkowałaś kiedyś?. Moja obecna różowa i ja na początku znajomosci
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Ale jedno nie wyklucza drugiego, tu jest mowa o jednej konkretnej sytuacji. Może op ma w odwodzie jeszcze jakieś inne dziewczyny, najlepiej aby tak było i nie ograniczał się do jednej na etapie randkowania
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @razdwatrzy55: Dzień po randce. Oczywiście nie jest tak, że nie pisze, bo napiszę coś przynajmniej raz dziennie, ale i tak w porównaniu do początku, to nie ma porównania.

Raz zrobiłem próbę czy mi odpisze jak sam do niej nie napisze i napisała sama po pracy, więc to wygląda tak, jakby jej jednak zależało w pewnym stopniu. Może jestem opcją rezerwową i nie chce mnie stracić
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakie ma znaczenie co tam się dzieje? Zaproponowałeś, olała cię, jakby jej zależało to by znalazła czas. Na początku znajomości cię tak traktuje to niech s-------a
  • Odpowiedz
oboje jesteśmy kilka miesięcy po rozstaniu i szukamy związku.

@mirko_anonim: raz że nie nadajesz się jeszcze do związku i szukasz tego co straciłeś zamiast czegoś nowego.
Dwa jak najdalej od laski, widać od razu że chce cię wykorzystać, być może wcale nie jest po rozstaniu, tylko sobie szukała ofiary w złym stanie psychicznym bo tak prościej okręcić w okół palca.
Wszystko to co opisałeś wygląda źle. Zapomnij o niej.
  • Odpowiedz