Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Da rade żyć bez tego ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
XDDDDDDD
Normalny człowiek, któremu zależy na jakiejś osobie tak modyfikuje dzień, rezygnuje z jakiś aktywności, aby móc się z kimś spotkać. Ty w ogóle randkowałaś kiedyś?. Moja obecna różowa i ja na początku znajomosci
Raz zrobiłem próbę czy mi odpisze jak sam do niej nie napisze i napisała sama po pracy, więc to wygląda tak, jakby jej jednak zależało w pewnym stopniu. Może jestem opcją rezerwową i nie chce mnie stracić
@mirko_anonim: raz że nie nadajesz się jeszcze do związku i szukasz tego co straciłeś zamiast czegoś nowego.
Dwa jak najdalej od laski, widać od razu że chce cię wykorzystać, być może wcale nie jest po rozstaniu, tylko sobie szukała ofiary w złym stanie psychicznym bo tak prościej okręcić w okół palca.
Wszystko to co opisałeś wygląda źle. Zapomnij o niej.